Results 1 to 3 of 3

I recently posted something like this, about after i updated to .66 everytime i turn ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    iTzTeddy's Avatar
    iTzTeddy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    128

    Ahhhh

    Advertisement



    I recently posted something like this, about after i updated to .66 everytime i turn on the phone i get a random browser popup, but then it doesn't load up, it said error http 404, so i went into service books in options and deleted the t-mobile client IM thing, and so i shut it off, turn it back on, and it doesn't pop up, and i shut it off again and turn it back on, still nothing, so i knew i was good, but just today, after i shut it up, turn it back on, the page popped up, went into service books and there it is! the thing i thought i deleted, but i guess it appeared again, i deleted it again, hope it doesn't come back.

  2. #2
    blackninja's Avatar
    blackninja no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    spam=no
    Posts
    1,322

    Re: Ahhhh

    I haven't had it come back. maybe it returned after you resent for your service books?

  3. #3
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Ahhhh

    It still comes up on my BB after swap SIM cards between my 2 phones.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •