Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 72

8100 on .55 os camera works fine now. However, when select media, there is always ... BlackBerry Pearl forum

  1. #46
    AYN's Avatar
    AYN
    AYN no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    28

    Advertisement



    8100 on .55 os camera works fine now. However, when select media, there is always a message line "scanning..." Anyone know why?

  2. #47
    musik847's Avatar
    musik847 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    im wondering what the os4.5.0.75 does or if it is thought of as better than the 4.5.0.69 beta.
    Last edited by doughdaddy; 08-10-2008 at 04:06 PM. Reason: removed link request

  3. #48
    antoinetteL3's Avatar
    antoinetteL3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    269
    I have the 4.5.0.55...what is the difference in upgrading to the .75?????

  4. #49
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    Quote Originally Posted by antoinetteL3 View Post
    I have the 4.5.0.55...what is the difference in upgrading to the .75?????
    This one is NOT an upgrade. The latest Pearl OS is what you have.
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  5. #50
    vista23's Avatar
    vista23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25
    v4.5.0.69 works great for me. The camera works and no random reboots but does anyone know why I only have English as a language?
    Last edited by vista23; 08-11-2008 at 01:46 PM.

  6. #51
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331
    Isn't this really 4.5(52)? The camera isn't fixed until 4.5(55). I'm on .69 now and it seems ok.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #52
    LanceInPants's Avatar
    LanceInPants no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    204D427F
    Posts
    78
    Is there an official download somewhere for .55?

  8. #53
    TorturedNacho's Avatar
    TorturedNacho no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    208EB87C
    Posts
    684
    I've only been able to find .52 can someone point me to .55 for the 8100 or atleast .69 beta?

  9. #54
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331
    Even with 7 posts the stacker may have just been lurking for a while. Regardless that wasn't really called for. Beta or not it's not like someone is compiling these OS's in their basement. I think you can trust the OS to be mostly alright to install.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #55
    TorturedNacho's Avatar
    TorturedNacho no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    208EB87C
    Posts
    684
    If its in a RIM installer, and Verif by RIM then who cares who gives it to you.
    The Packaging Isn't Broken ..
    Now Tylenol on the other hand. .....watch it! ..
    I'm Running .55 now and i like, it nice and smooth,

  11. #56
    LovesIt's Avatar
    LovesIt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5
    I downloaded the 4.5.0.75 and installed it on my computer, but when I open up desktop manager it doesn't show up on there. It says that there are no updates available. I tried it twice. What am I doing wrong?

  12. #57
    ej's Avatar
    ej
    ej no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    280A5A37
    Posts
    382
    did you delete the vendor.xml file?
    wreckless music
    makin the hits

    www.wrecklessmusic.bravehost.com

    add me on myspace www.myspace.com/wreckless_music

  13. #58
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by LovesIt View Post
    I downloaded the 4.5.0.75 and installed it on my computer, but when I open up desktop manager it doesn't show up on there. It says that there are no updates available. I tried it twice. What am I doing wrong?
    Did you delete the vendor.xml file from here?:

    C:\Program Files\Common Files\Research in Motion\AppLoader

  14. #59
    LovesIt's Avatar
    LovesIt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5
    Thank you both for the help! It worked. I appreciate your help.

  15. #60
    LovesIt's Avatar
    LovesIt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5
    I got a message telling me that I have to activate my phone wirelessly. What does that mean? I have to reactivate my phone after installing the application?

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •