Results 1 to 4 of 4

(first time post) I've been wracking my brain on this one and after scouring your ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    wilbecker's Avatar
    wilbecker no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4

    523 error after activation

    Advertisement



    (first time post)

    I've been wracking my brain on this one and after scouring your very good site for the last couple of days I decided to post a question.

    I have a user with a pearl that was getting the 523 error. He's a vodophone user in ireland and because he was going on vacation he just went out and bought and O2 pearl, don't ask me why executives can be weird.

    My fellow techs in ireland contacted me to see if I can shed any light on this and went through the steps I've used over the past years as well as the guides you all post.

    I was able to get all three machines set back up, vodophone gave us a second pearl to test to get him running. After mucking about with this and thinking it was fixed I find that people neglected one important fact.

    If you perform the wireless enterprise activation on a pearl with his account it will reboot after activation and straight away he gets a error 523. All three phones do this as well as another user's pearl.

    if I activate his account on ANY other blackberry device it works fine.

    This tells me it's something on his profile in exchange, maybe his bes account.

    Does anyone have any ideas?

  2. #2
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: 523 error after activation

    Hi wilbecker,

    That's a good one and i'm not sure? While i look for an answer

    also see: http://blackberryforums.pinstack.com...eshooting.html

    for additional information.

    or: http://blackberryforums.pinstack.com...es_listed.html

    for a list of error codes

  3. #3
    wilbecker's Avatar
    wilbecker no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4

    Re: 523 error after activation

    thanks for the links.

    found the problem though. It turns out he had a corrupt calendar entry in outlook. When it was syncing it was making the blackberry go mad!

    deleted the entry in outlook and then it worked fine.

    What's weird is that this only affected his pearl. When we set him up on a different blackberry to test this it worked fine.

    so we set him up on a different pearl and same problem.....

  4. #4
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: 523 error after activation

    Glad to hear you got that resolved. Welcome to the Stacks Wilbecker!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •