Results 1 to 13 of 13

I currently have an AT&T pearl OS v4.2.1.96, Platform 2.3.0.78. Is it possible for me ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    4gb or 6gb?

    Advertisement



    I currently have an AT&T pearl OS v4.2.1.96, Platform 2.3.0.78. Is it possible for me to have 6gb card? Is it possible to get a 4gb card? I have read all over these forums and can't really find a direct answer. Any help??

    Also....Where is the cheapest? Amazon.com has a 4gb with adapter for $40. Anyone cheaper? Know of any great package deals that includes it?

  2. #2
    DoubleM's Avatar
    DoubleM no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    183

    Re: 4gb or 6gb?

    I often buy my stuff through tigerdirect.com. For the most part they will have the better buy. As for which card, I've heard that both will work. At best, buy a card locally and try it. If it doesn't work return it. My 4gb works just fine!

  3. #3
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: 4gb or 6gb?

    do you have the exact same thing as mine? AT&T and the same OS and everything? I don't want to buy it and then it not work. I have also heard that 6gb's don't actually use all 6 gigs. They only actually are able to use 4 gigs of the total 6.

  4. #4
    DoubleM's Avatar
    DoubleM no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    183

    Re: 4gb or 6gb?

    Craig-

    My bad! I overlooked the device type. I have a Curve and it works just fine. Not sure on the Pearl.

  5. #5
    rashi63's Avatar
    rashi63 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6

    Re: 4gb or 6gb?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I just got a 4 gig sandisk and it works great. My T mobile Pearl says I have 3.7 gigs

  6. #6
    cyberspastic's Avatar
    cyberspastic no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,247

    Re: 4gb or 6gb?

    also $40 is a good price for a 4 mb card, imho

  7. #7
    Yogich's Avatar
    Yogich no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    417

    Re: 4gb or 6gb?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    You might also wish to check http://meritline.com ...I got a 2GB micro (brand) card for $2850, shipped. I've had good luck with this brand --BB & camera.

  8. #8
    Yogich's Avatar
    Yogich no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    417

    Re: 4gb or 6gb?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~that's $28.50, actually. [I wish one could also EDIT a post!]

  9. #9
    guyheavensent's Avatar
    guyheavensent no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    717cff09
    Posts
    548

    Re: 4gb or 6gb?

    you can edit a post click the edit button lmao

  10. #10
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: 4gb or 6gb?

    I wanted to know if anyone with the same spec's as me has the 4 gig? I know that TMo works, but what about ATT? I have also heard that SanDisk doesn't work. There was a post earlier that said a 2gb Sandisk card doesn't work with the Pearl.

  11. #11
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: 4gb or 6gb?

    I currently have v4.2.1.154 (Multilanguage) - Applications: 4.2.1.96; Platform: 2.3.0.78;

    I have read that you need OS version .101 or higher to use 4gb. From what I see here, I only have version .96. Any help?

  12. #12
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609

    Re: 4gb or 6gb?

    yes the sandisk will work in your phone i have at&t and the same os it sees the 4gig card just fine didnt have to even format it either. it will see 3.75 gig hope this help

  13. #13
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: 4gb or 6gb?

    Thanks iron! Ordering now...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •