Results 1 to 4 of 4

I recently installed 4.5 MTS operating system on my 8130, been working fine, but I ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    ddennis69's Avatar
    ddennis69 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27

    Question 4.5 issue

    Advertisement



    I recently installed 4.5 MTS operating system on my 8130, been working fine, but I noticed the other day that when I try to launch the pinstack launcher,or even view the pinstack web site in the browser, I load the top portion of the page, but where all the posts and information is supposed to be is nothing but a grey box.

    Anyone have any ideas how to remedy this? Can post screenshots if needed to show what I see.

  2. #2
    Sam123gil's Avatar
    Sam123gil no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    A.S.K.
    Posts
    1,098
    Delete the icon and reinstall it.
    ~©®ĺ©kßë®®Ą~

  3. #3
    NightFire's Avatar
    NightFire no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    Wheel
    Posts
    245
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Browser > Options > Browser Configuration. Change the Emulation Mode to BlackBerry.

  4. #4
    NightFire's Avatar
    NightFire no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    Wheel
    Posts
    245
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Browser > Options > Browser Configuration. Change the Emulation Mode to BlackBerry.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •