Results 1 to 2 of 2

When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    jcorm970's Avatar
    jcorm970 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3

    Advertisement



    When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states "content unavailable.server is blocked or unresponsive." or something along those lines. I would really like to get this working asap. Also, other apps such as gmail,jivetalk,opera mini,and the aim,yim clients don't work either.it just seems that my apps can't connect.any help?

    When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states "content unavailable.server is blocked or unresponsive." or something along those lines. I would really like to get this working asap. Also, other apps such as gmail,jivetalk,opera mini,and the aim,yim clients don't work either.it just seems that my apps can't connect.any help?

    When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states "content unavailable.server is blocked or unresponsive." or something along those lines. I would really like to get this working asap. Also, other apps such as gmail,jivetalk,opera mini,and the aim,yim clients don't work either.it just seems that my apps can't connect.any help?
    Last edited by reddog187; 07-01-2008 at 01:01 AM.

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Quote Originally Posted by jcorm970 View Post
    When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states "content unavailable.server is blocked or unresponsive." or something along those lines. I would really like to get this working asap. Also, other apps such as gmail,jivetalk,opera mini,and the aim,yim clients don't work either.it just seems that my apps can't connect.any help?

    When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states "content unavailable.server is blocked or unresponsive." or something along those lines. I would really like to get this working asap. Also, other apps such as gmail,jivetalk,opera mini,and the aim,yim clients don't work either.it just seems that my apps can't connect.any help?

    When I try to load youtube on my 8100 I get a error that states "content unavailable.server is blocked or unresponsive." or something along those lines. I would really like to get this working asap. Also, other apps such as gmail,jivetalk,opera mini,and the aim,yim clients don't work either.it just seems that my apps can't connect.any help?

    Your posts have been merged, please refrain from cross posting...thank you

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •