Results 1 to 5 of 5

I just put 4.2.1.66 on my phone. I was wondering if anyone else seems to ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    changstrom's Avatar
    changstrom no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    4.2.1.66: Keylock

    Advertisement



    I just put 4.2.1.66 on my phone. I was wondering if anyone else seems to to have a problem with the screen staying illuminated for a really long time if you hold down the lock (*) button until you see your name appear?

  2. #2
    rkkeller's Avatar
    rkkeller no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    379

    Re: 4.2.1.66: Keylock

    No, mine stays on about 10-15 seconds just like prior versions.

  3. #3
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: 4.2.1.66: Keylock

    Same here...
    Black G1 w/Root
    JesusFreke's Moddified RC30 v1.3
    Auto-rotate Enabled
    Auto-rotate Browser Enabled
    Manup's Blue Star 5 Theme

  4. #4
    changstrom's Avatar
    changstrom no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Re: 4.2.1.66: Keylock

    On mine, previously, it would turn the screen off right after you locked it.

    For example, if you press and hold (*) then release before your name shows up, the screen turns off right away. This is how mine used to work even if you held the key down for a while longer.

    At first I thought it was registering me still holding down the key so it would stay on for the 5 seconds or so when you press a key. But I just times it and it stays on for closer to 15 seconds.. pretty annoying.

    I just installed Yahoo! Go as well, so that may be causing the issue, although I've since removed it and it still acts this way.
    Last edited by changstrom; 03-21-2007 at 02:31 PM.

  5. #5
    Papag's Avatar
    Papag no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    24b0c8db
    Posts
    158

    Re: 4.2.1.66: Keylock

    Folks,
    I noticed this change too with the new OS. It has to do with how you have Auto Dim set in advanced options. If I go back to Auto Dim on it reverts back to the way it was in 0.71. If I turn Auto Dim off, it stays on for a while until it times out (waiting for keypresses).

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •