Results 1 to 11 of 11

I have TMobile and I want a Curve with GPS so I guess the only ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    oreogasm's Avatar
    oreogasm no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    Advertisement



    I have TMobile and I want a Curve with GPS so I guess the only option is to get one unlocked. But would the GPS work with TMobile ?

  2. #2
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    I don't see why not. Working on getting an 8310 unlocked right now. If I ever get it done, I will let you know.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  3. #3
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    yep reddog187 has one and he is tmo

  4. #4
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    Yea works just fine...AT&T does block blackberry maps so there is a work around to it. That was the only pain. Not much of a pain at all though.

    let me know if you have more questions.

  5. #5
    VZDubtk's Avatar
    VZDubtk no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,436

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    i neever had issues getting blackberry maps on my 8310
    I Unlock All Mobile Devices, questions just ask

  6. #6
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    Yea every time I ran the App Loader it would take it off. I looked in the code to and it always hide the icon and removed the application.

  7. #7
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    google maps is better IMO

  8. #8
    Dubdub's Avatar
    Dubdub no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23FEFDC4
    Posts
    653

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    GPS is not specific to a carrier. If the phone has a GPS receiver and antenna, it should work. Keep in mind that you need a map program and need to be outside with a clear view of the sky to receive the GPS signals.

  9. #9
    j4rmdaox's Avatar
    j4rmdaox no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    I just bought the 8310 and I have tmobile, the first thing I tried on the phone after I unlocked it was the gps and it worked perfect, but after I changed the APN to the tmobile one and after i received the service books, I was no longer able to use the GPS, it cant find a signal and after refreshin the GPS it never finds the antennas. Anybody know how to fix this or whats going on? Thanks for the help

  10. #10
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Are you outside? You have to have a clear view of the sky when trying to first find your location.

  11. #11
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273

    Re: Would the GPS from an unlocked ATT 8310 work with Tmobile?

    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    google maps is better IMO
    Yah... especially the new update... love that


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •