Results 1 to 8 of 8

Do you need an internet data plan from your carrier, to use bbmessenger? Or would ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    dg5's Avatar
    dg5
    dg5 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    wifi/ bbmsngr.

    Advertisement



    Do you need an internet data plan from your carrier, to use bbmessenger? Or would it work with the wifi? thanx

  2. #2
    funaki's Avatar
    funaki no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2161931A
    Posts
    15
    AFAIK, wifi doesnt work without data plan atleast in some cases and BBmessenger doesnt work without dataplan for sure. so yeah, you will need the data plan from your carrier.

  3. #3
    dg5's Avatar
    dg5
    dg5 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thanx

  4. #4
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by funaki View Post
    AFAIK, wifi doesnt work without data plan atleast in some cases and BBmessenger doesnt work without dataplan for sure. so yeah, you will need the data plan from your carrier.
    Wi-Fi DOES work without a data plan. I use it for browsing every day. BBM does not, however, work without a data plan.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  5. #5
    macallik's Avatar
    macallik no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    874
    I am able to use my bbm with wifi. I turn off my mobile network and just use wifi. It works like a charm for me. I don't know if its only on the bold or not.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by macallik View Post
    I am able to use my bbm with wifi. I turn off my mobile network and just use wifi. It works like a charm for me. I don't know if its only on the bold or not.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yes but you (obviously) have a data plan. You cannot use BBM without a data plan. That was the original poster's question I believe.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  7. #7
    macallik's Avatar
    macallik no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    874
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    Yes but you (obviously) have a data plan. You cannot use BBM without a data plan. That was the original poster's question I believe.
    Oh so true. I di miss that part. Then I must say wifi will work if you have a data plan also. Lol
    Thanks for the correction

  8. #8
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by macallik View Post
    Oh so true. I di miss that part. Then I must say wifi will work if you have a data plan also. Lol
    Thanks for the correction
    Don't worry about it, Macallik.

    I've never missed anything in a user's question ... ...
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •