Results 1 to 8 of 8

Every since I installed this new os (4.5.0.81) at least twice a day my bb ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Dj Renagade's Avatar
    Dj Renagade no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    150

    why does my bb keep freezing!?!?

    Advertisement



    Every since I installed this new os (4.5.0.81) at least twice a day my bb freezes (the hourglass will just spin and I can't do anything) and I have to do a battery pull. Anyone have any problems like this or know a solution?

  2. #2
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Have you tried clearing log files and browser cache?

  3. #3
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Sounds like a bad beta where did you get the software? Is it for and 81XX or 83XX?
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  4. #4
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    This is available non-beta now. Go here. I've got it on a Pearl and it works fine for as much as the Pearl can do. At least it's not "freezing up" or anything.

    Maybe bassman's right - maybe you should try redownloading/reinsstalling to see if that fixes the problem.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  5. #5
    Dj Renagade's Avatar
    Dj Renagade no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    150
    I got it from pinstack, well it linked me to the RIM site, maybe I will go back to my buddies house tonight and get the latest version, and bassman I have the 8310 so I'm sure its for 83xx~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    DJ, do you have a media card and did you happen to leave it in the device during the OS upgrade?

  7. #7
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Sorry Dj, Your profile shows the 8100 and I made an assumption. There are plenty of choices for the 8310 at that address I posted too.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  8. #8
    Dj Renagade's Avatar
    Dj Renagade no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    150
    I didn't have the media card when I did the os upgrade but I have one now. I haven't changed my profile yet but I have the ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •