Results 1 to 10 of 10

If I am surfing the web on my BB all of a sudden my browser ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    giavid's Avatar
    giavid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    web page opening automatically

    Advertisement



    If I am surfing the web on my BB all of a sudden my browser (blackberry) will automatically refresh to a web site I frequent, drudgereport.com . I have cleared my cache and history but it still hasn't fixed the problem.

    This is very annoying. Any suggestions would be greatly appreaciated.

  2. #2
    squeakr's Avatar
    squeakr no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    541

    Re: web page opening automatically

    Is this set as your home page?? You can also set the BB browser to defauult to open to the last page used, is this possiby happening??

  3. #3
    giavid's Avatar
    giavid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    Re: web page opening automatically

    No I can open my web browser and go to any site bit after I'm there like 2 minutes the site automatically refreshes to that other site.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    aswanideep's Avatar
    aswanideep no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    512

    Re: web page opening automatically

    I think its a virus, had a same problem , some months ago.

    I took back-up of my files & wiped hand-held, then restored my data & need to call service book again.


  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: web page opening automatically

    I doubt that it's a virus, there is no known virus for the BB. Please have some information backing up you claims aswanideep.

    So you've totally cleared everything under your browser cache, cookies, and history?

  6. #6
    aswanideep's Avatar
    aswanideep no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    512
    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    I doubt that it's a virus, there is no known virus for the BB. Please have some information backing up you claims aswanideep.

    So you've totally cleared everything under your browser cache, cookies, and history?
    Virus comes to mem-card, while transfering data from infected bluetooth device or infected PC, they can't harm our BB, but creates new problems.

    My PC was infected, I transfered data & card got infected, need to format card, wiped handset, then was able to use my BB properly.

  7. #7
    giavid's Avatar
    giavid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    Re: web page opening automatically

    I pulled the battery and reset my BB. It seems to have fixed the problem. Thanks ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: web page opening automatically

    Quote Originally Posted by aswanideep View Post
    Virus comes to mem-card, while transfering data from infected bluetooth device or infected PC, they can't harm our BB, but creates new problems.

    My PC was infected, I transfered data & card got infected, need to format card, wiped handset, then was able to use my BB properly.
    I understand that you can have an infected file on your memory card, but unless that virus is designed specifically for a BB there would be no affect to your BB.

  9. #9
    aswanideep's Avatar
    aswanideep no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    512
    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    I understand that you can have an infected file on your memory card, but unless that virus is designed specifically for a BB there would be no affect to your BB.
    Thanx 4 the info,

  10. #10
    justinfincher's Avatar
    justinfincher no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    battery pull worked. I had the same issue with the same sight.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •