Results 1 to 11 of 11

Hey guys, Quick question.. Is weathereye only for residents of canada? I just downloaded it ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    dmx1141's Avatar
    dmx1141 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    weather eye

    Advertisement



    Hey guys,

    Quick question.. Is weathereye only for residents of canada? I just downloaded it and can't seem to get it to find any cities in usa.. If so is there any weather apps for usa? Ota link? Thanks a lot

    Oh and I'm on verizon OS 4.5 if it matters

  2. #2
    dmx1141's Avatar
    dmx1141 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Oh and forogt to mention I'm trying to set it up for new jersey, usa
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    no it is carrier spacific... if your carrier doesnt support it it wont work... you can try weatherbugdirect if you cant get weathereye to work fo you.

  4. #4
    deezndc's Avatar
    deezndc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    3034d119
    Posts
    277
    What's the link for the weatherbugdirect since I can't get the weathereye to work on Sprint either.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297

  6. #6
    deezndc's Avatar
    deezndc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    3034d119
    Posts
    277
    Thanks, that worked perfectly

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    dmx1141's Avatar
    dmx1141 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Weatherbug was perfect thanks a lot


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    pshift's Avatar
    pshift no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    97
    So that explains why I could not get zip codes for the USA.

    Thanks to all in advance. Much appreciate the info.

    Update: Downloading the OS 4.5 version (probably CDMA related) does not give you the setup menu. Download the 4.2 version on your 4.5 CDMA device and it will work just fine.
    Last edited by pshift; 10-22-2008 at 11:24 AM.

  9. #9
    dmx1141's Avatar
    dmx1141 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Weatherbug was perfect thanks a lot


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    dleimer's Avatar
    dleimer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    17
    DMX I am running weathereye on VZW 4.5.

    None of my zips worked so I put in the closest metro area (Philadelphia) and it picked it up fine. Working with no problems.

    D

    (Go PHils!!)

  11. #11
    diaz1023's Avatar
    diaz1023 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    293
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i have had no issues with weathereye either. I have it installed on 8330 from sprint with 4.5 OS. I just put in my city name and it has worked great

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •