Results 1 to 14 of 14

Thanks to this Forum I recently upgraded to the 4.5 OS And love it, However ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    barajas's Avatar
    barajas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9

    Video Help On Vuclip

    Advertisement



    Thanks to this Forum I recently upgraded to the 4.5 OS And love it, However when I go to Vuclip to view a video all I get is Sound and a black screen. Iv'e Tried play in HQ as well, and also saving but the same thing happens. Is there settings somewhere That I need to change?
    Thanks

    Btw I have a tmobile 8320 Sunset

  2. #2
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    what os are you running i know its 4.5.x.xx
    Blazen2000-bb4life

  3. #3
    barajas's Avatar
    barajas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    4.5.0.52
    Blackberry 8320 Sunset OS 4.5 T-Mobile

  4. #4
    barajas's Avatar
    barajas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    I think I might have found it!
    I'm upping it to my 8320 now with my fingers crossed.
    Blackberry 8320 Sunset OS 4.5 T-Mobile

  5. #5
    barajas's Avatar
    barajas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Thanks Blazen! I Also have to say U really Came thru cuz Vuclip now Works Like A Charm!!
    Thanks A MIL!!!
    Blackberry 8320 Sunset OS 4.5 T-Mobile

  6. #6
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    ~via BB (wap.pinstack.com)~glad I can help

  7. #7
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286
    WOW, this same thing is happening to me right now. Cant get it to work. Wish i could have read what your solution was.

    Please feel free to enlighten me

  8. #8
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286
    yea, if anyone could please help on this, that would be GREAT.

    Thanks in Advance ALL

  9. #9
    ocanyc's Avatar
    ocanyc no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    628
    What was the solution?

  10. #10
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286
    Quote Originally Posted by ocanyc View Post
    What was the solution?

    Thats what im saying...Where the flip is it?

    Was the solution post erased or what?

  11. #11
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    ~via BB (wap.pinstack.com)~I really can't remember what I told him. I have a really bad memory. Maybe it was a pm.

  12. #12
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Oh I think I told him to upgrade to os 4.5.69. Are you guys having problems viewing on vuclip.

  13. #13
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286
    Quote Originally Posted by blazen2000 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Oh I think I told him to upgrade to os 4.5.69. Are you guys having problems viewing on vuclip.
    Yes Sir Blazen,

    Im basically having to download each video to my SD, then view under my videos folder in media, whereas before my upgrade to 4.5, i was able to just watch directly through the browser without downloading 1st.

  14. #14
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    Ok i just tried to watch a clip and got the same error and it tells me to save to my phone. I signed in and still nothing so im thinking it might just be vuclip messing up.
    Blazen2000-bb4life

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •