Results 1 to 9 of 9

I have gone through the process of unlocking my curve from the att network but ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    go ducks's Avatar
    go ducks no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13

    unlocking 8310

    Advertisement



    I have gone through the process of unlocking my curve from the att network but how do I know if it is unlocked? It still says ATT on the screen.

  2. #2
    johu65's Avatar
    johu65 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    24470e33
    Posts
    160
    What do you mean by unlocking your phone from ATT?? I don't have a answer for your question, sorry, but I am curious what you mean. And what does it do by unlocking it?
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    go ducks's Avatar
    go ducks no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    unlocks the phone so that it can be used on any GSM network

  4. #4
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734
    it would tell you that your code was accepted after you inputed it. then you restart your phone. Oh and if your talking about the startup screen saying att it will always be like that

  5. #5
    go ducks's Avatar
    go ducks no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Will it say it at the top of the home screen also?

  6. #6
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734
    only when an att card is in

  7. #7
    go ducks's Avatar
    go ducks no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Even with no SIM card it still says ATT where the network, roaming, etc. reads. I guess the best way to find out will be to put another networks card in and try.

  8. #8
    peterthill's Avatar
    peterthill no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    281860C8
    Posts
    733
    Goto Menu - Options- Advanced Options - SIM and enter mepd. If you see the LockLevels disabled youre done and the device is unlocked.

    HTH
    Peter
    Yesterday is history, tomorrow is a mystery

  9. #9
    Smoothstinger's Avatar
    Smoothstinger no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9
    I have a BB provided to me by my company and will be traveling out of the country on occasion and unlocking the phone will be beneficial. Where do I get the unlocking code and is it permanent?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •