Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

I'd suggest going into the Add/Remove Programs under Control Panel and remove ALL Blackberry OS ... BlackBerry Curve forum

  1. #31
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213

    Advertisement



    I'd suggest going into the Add/Remove Programs under Control Panel and remove ALL Blackberry OS version... then download and install it again from one of the links on http://forums.pinstack.com/f225/late..._2010_a-99215/, then try it again... you might also want to reboot your PC after you install the OS on your PC before trying it again.

  2. #32
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    Also, after you reboot your PC... be sure to delete the Vendor.xml file... and empty your Trash... and then disconnect your PC from the web, sometimes this helps (I've never had this issue, but I've heard others have better luck when they do this).

  3. #33
    MrWeedman's Avatar
    MrWeedman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    28
    another thing i try using the wireless upgraded it says current version 4.6.1.101 and it says no upgrades avaliable??? cmon man this is the gayest **** ever

  4. #34
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    I would also suggest using DM 4.6.. I never did like 5.0 and never had any trouble upgrading to 5.0 on my 8900 with 4.6 DM.. Just a thought..

  5. #35
    MrWeedman's Avatar
    MrWeedman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    28
    by some divine miriacle i managed to loose my f-uckin phone thankfully my plan covers insurance and it will be replaced next tuesday:/ i wanna thank all you guys for helpin out and sorry that i lost the phone before we could see the results thanks again guys and hopefully the new phone will update properly

  6. #36
    pkcable's Avatar
    pkcable no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2009
    PIN/ID
    Ask via
    Posts
    241
    No problemo, better luck with the new phone. We are here if you need us!
    Rich C.
    Twitter me @ http://twitter.com/pkcable

    Reinstall Your OS on a Bricked BB Click here

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •