Results 1 to 13 of 13

just got myself a 8300 curve,would love to transfer data from my 7100 series..any ideas? ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    BirdnDiz's Avatar
    BirdnDiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41

    transferring data from BB to BB

    Advertisement



    just got myself a 8300 curve,would love to transfer data from my 7100 series..any ideas?

    thanks,
    b.

  2. #2
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722

    Re: transferring data from BB to BB

    What exactly are trying to transfer. Somethings come over with the device switch application on the device manager.

  3. #3
    BirdnDiz's Avatar
    BirdnDiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41

    Re: transferring data from BB to BB

    yeah...i'm a little pissed actually.I just used the desktop manager to transfer the data over and i succeeded...BUT...it transferred everything!I lost all the pictures i took in europe last month.

    questions:
    1)Can i restore the new device back?
    2)How do i just transfer the address book/contacts?

    Thanks Ican

  4. #4
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360

    Re: transferring data from BB to BB

    In Desktop Manager, you can choose to do a selective restore, and only restore the items you want.

  5. #5
    BirdnDiz's Avatar
    BirdnDiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41

    Re: transferring data from BB to BB

    Quote Originally Posted by MotoUp View Post
    In Desktop Manager, you can choose to do a selective restore, and only restore the items you want.

    How?I don't see that option..

  6. #6
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722

    Re: transferring data from BB to BB

    After you click backup/restore icon, a menu will pop up, select the advanced option

  7. #7
    BirdnDiz's Avatar
    BirdnDiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41

    Re: transferring data from BB to BB

    Quote Originally Posted by icancn2u View Post
    After you click backup/restore icon, a menu will pop up, select the advanced option

    did that and the two boxes are empty..damn.I had some pictures of my daughter in Spain on the new 8300 that are lost when i tried to transfer the address book from the 7100...can i possibly retrieve them?

  8. #8
    BirdnDiz's Avatar
    BirdnDiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41

    Re: transferring data from BB to BB

    Quote Originally Posted by icancn2u View Post
    After you click backup/restore icon, a menu will pop up, select the advanced option

    and also,the 7100 had an annoying "New email" icon that was always there,even when there were no new emails....the same thing is now on my 8300

  9. #9
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722

    Re: transferring data from BB to BB

    Have you done a backup since the pics where taken?

  10. #10
    surfanimal's Avatar
    surfanimal no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    291

    Re: transferring data from BB to BB

    You'll only be able to retrieve those pictures if you did a backup of the old phone before you did the transfer. Sorry to hear you lost the pictures. For future reference, before you sync, application uninstall/install, or data switch, you should backup your data using desktop manager just incase something goes funky. Also, you can switch the settings of what stays and goes using the sync options.

  11. #11
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: transferring data from BB to BB

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Where were the pictures saved to?

    Does the 7100 have an SD card slot?

  12. #12
    BirdnDiz's Avatar
    BirdnDiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41

    Re: transferring data from BB to BB

    apparantly,i must have done a backup as the pictures were in my DM...

    thanks for the concerns ...

  13. #13
    surfanimal's Avatar
    surfanimal no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    291

    Re: transferring data from BB to BB

    Good to hear, glad it all worked out!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •