Results 1 to 10 of 10

Every mms I send from my 8320 today is having a BIG FAT RED UGLY ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    mcg2u2's Avatar
    mcg2u2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ?????
    Posts
    154

    Tmo Mms Failure

    Advertisement



    Every mms I send from my 8320 today is having a BIG FAT RED UGLY X by them. What is going on today?

  2. #2
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    There have been some issues with T-Mobile today maybe this is part of the same problem
    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=83174

  3. #3
    dklimah's Avatar
    dklimah no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    422
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Last week I didn't get any mms's until late. I was PO'ed!!

  4. #4
    natesax7's Avatar
    natesax7 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    244d259a
    Posts
    140
    I have had the same issue with sending sms today too!! A reboot did seem to send the message eventually, but the receipient said she got it four times as compared to the once that it was sent.

    It also seemed very slow to get from GSM to EDGE after the reboot. Something major must be happening at TMO!

  5. #5
    Lennox815's Avatar
    Lennox815 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    20A71800
    Posts
    67
    My fiance is a rep for tmo call center. There is a BB outage for every east of the mississippi river right now ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    dj flyy's Avatar
    dj flyy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    244ac444
    Posts
    231
    i'm up in boston.

    throughout the past few weeks, my MMS are sending, however they're not being received.

    throughout the past day, my SMS are sending, however they're not being received for HOURS by the people I send them to.

    Anybody else in the north east having this problem?

    I tried reconnecting to the network, re-booting, and sending service books. E-mails are right on time!

    --
    dj flyy
    dj flyy

  7. #7
    hagop37's Avatar
    hagop37 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    244BE076
    Posts
    54
    I just upgraded my OS and was receiving this error/problem last night.

    I went in and deleted the MMS Config 2.0 [WPTCP] service book.

    Then did a ALT LGLG.

    Then resent service books.

    This seemed to take care of it. I'm curious to see if it works for you too!

    Let us know!

  8. #8
    islandpinoy's Avatar
    islandpinoy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2884AE28
    Posts
    127
    Do exactly what Hago said....here is a little more detail... I went through this issue a few times and finally got the right CSR to explain how to fix the issue and havent had any trouble since:


    1) Go to Options
    2) Advanced Options
    3) Service Books
    4) Delete MMS Config 2.0 ( if there, this is a new service book that was pushed out last weekend)
    5) Delete MMS Config ( Old Service Book)
    Back out one level
    6) Go to Hosting Routing Table
    7) Menu Click Any of the TMO USA listings( anything but the one in bold)
    8) Click Register now.
    9) Back out to Main screen and check if Network Registration is received,
    10) Pull battery and reboot phone
    11) Enjoy MMS
    ***RIP<3MD***

  9. #9
    zel126's Avatar
    zel126 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    hello im having the same problem i try to send a video and i get that ugly red x. i just upgraded to the latest os 4.5 for my tmo 8320. i followed all the steps but still no luck

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Mine has been going in and out, especially some issues with JiveTalk (BeeJiveIM)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •