Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 85 of 85

probably a combination of both...just go get a new SIM from T-Mo...they charge you like ... BlackBerry Curve forum

  1. #76
    magellan0547's Avatar
    magellan0547 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    242E7D27
    Posts
    770

    Advertisement



    probably a combination of both...just go get a new SIM from T-Mo...they charge you like $20 or $25 to get the SIM but they re-credit it to your monthly bill...just sucks that they have to take cash then issue a credit...almost sounds like $$ laundering

  2. #77
    nealpolshuk's Avatar
    nealpolshuk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    95
    Quote Originally Posted by magellan0547 View Post
    probably a combination of both...just go get a new SIM from T-Mo...they charge you like $20 or $25 to get the SIM but they re-credit it to your monthly bill...just sucks that they have to take cash then issue a credit...almost sounds like $$ laundering
    I went to the TMO store. They replaced my SIM with no questions and no cost.

    The phone works again. I will report if the new SIM dies.

  3. #78
    magellan0547's Avatar
    magellan0547 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    242E7D27
    Posts
    770
    the guy i talked to was just a jerk really...i went ahead a filed a complaint with his boss who was out of the shop at the time...lol now he has a complaint on his record...tsk tsk...shoulda just ponied up the free sim

  4. #79
    jammin1320's Avatar
    jammin1320 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    242e5698
    Posts
    19
    mine is now working perfect with my fav 5
    8320 T mobile Hit me up on blackberry Messenger 24886777

  5. #80
    Rook's Avatar
    Rook no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    need help

  6. #81
    Rook's Avatar
    Rook no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    my faves dont work either, and my BB messanger isnt there either. anyone know what happened? or have a fix?

  7. #82
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Rook

    You can reload the BBM with desktop manager, application loader.

    You should resend your service books to get your my faves back....
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  8. #83
    ajs3898's Avatar
    ajs3898 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    68
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    I had same problem when I first loaded it, after go back into DM and you have to manually select all the other programs to load back in, myfavs should just be a service book thing.

  9. #84
    Jacksn's Avatar
    Jacksn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13
    I may have goofed something. I sure hope you can help. Here is the scenario:
    I upgraded to 4.5.0.52 last night while I was running the "Surreal" theme. The upgrade went perfect and I was up and running with no issues that anyone had complained about, (note: it loaded now with the default T-mobile theme though) and it also, had resolved my UMA/Bluetooth interference issue which was now running great. LIFE COULD NOT BE BETTER, right?!! Well, under themes I noticed the "Surreal" theme was still listed, but it would not give me a preview thumbnail- but all the others would. I moved on, and loaded some other themes including a couple of the new 4.5 themes. I went thru about 3 or 4 and settled on 1, then decided a 1/2 hour ago to change back to "Surreal". That's when I think I "Bricked" my unit!! (!OMG!). Right as it was seemingly done with the change over to the "Surreal" theme, I got the "WSOD" (White screen of death) with "reset" highlighted and above it saying: "App Error 523". When I choose reset, it just goes thru the reboot with the "hourglass" (The "Surreal" themes looking icon) then back to that same screen saying "App Error 523". It never loads!
    What do I do from here? Can you save me man!!?? !!SOS!! !!SOS!! !!SOS!!

  10. #85
    ajs3898's Avatar
    ajs3898 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    68
    u may want to wait for a device expert to reply, but i think if i was in ur situation, i would use jl cmdr and wipe the device and then reload the os. good luck.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •