Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 85

Originally Posted by adrian1185 My memory actually improved. 22 million bytes with the new 4.5 ... BlackBerry Curve forum

  1. #16
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557

    Advertisement



    Quote Originally Posted by adrian1185 View Post
    My memory actually improved. 22 million bytes with the new 4.5 OS xblue theme and yahoo I'm installed. Everything is moving smoothly. Just one prob tho. I haven't figured out how to get the HTML emails to work

    You can try resending your service books, but I didn't have to. HTML just came up on its own for me.

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.52 OS!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

  2. #17
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by adrian1185 View Post
    My memory actually improved. 22 million bytes with the new 4.5 OS xblue theme and yahoo I'm installed. Everything is moving smoothly. Just one prob tho. I haven't figured out how to get the HTML emails to work
    You've gone into your e-mail settings and enabled HTML e-mails and resent service books?

    Also, do you have a BIS account set up? Won't work with a BIS account.

  3. #18
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Heavy C, we seem to be steppin' on each other this evening, brother!

  4. #19
    Rockwell's Avatar
    Rockwell no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    97
    ok i think i might be on to something when update came up i didnt select any apps to install ie: language support/certificates etc. anyone think this is the issue?
    cause when installs apps part it says fatal error

  5. #20
    Rockwell's Avatar
    Rockwell no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    97
    nevermind it did the same thing this time i got 507 error

  6. #21
    WhitePearlPXL's Avatar
    WhitePearlPXL no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    642
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Alright I'm about to update. If I don't post in a few.. Come save my berry haha.

  7. #22
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Heavy C, we seem to be steppin' on each other this evening, brother!
    I've noticed and you know more then me anyway. I'm just trying to help out. Lol

  8. #23
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Heavy C, we seem to be steppin' on each other this evening, brother!
    I've noticed and you know more then me anyway. I'm just trying to help out. Lol

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.52 OS!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

  9. #24
    thamessenger's Avatar
    thamessenger no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23EEF990
    Posts
    99
    they say that your provider has to upgrade their bis to enable the html email.

  10. #25
    WhitePearlPXL's Avatar
    WhitePearlPXL no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    642
    uhm. how long does it take for the device initialization to finish? i'm getting nervous.. it's barely moving..

  11. #26
    sdbryan's Avatar
    sdbryan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    8
    Upgrade to 4.5 will take a while. I sat with mine saying "Attempting to connect to device..." or something to that effect for a good 15 mins. I'd say the whole process took me 45 mins to an hour. HTML email, video recording, etc... seems worth it though.

  12. #27
    WhitePearlPXL's Avatar
    WhitePearlPXL no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    642
    wtf it keeps displaying that i have 2 email messages on the banner, but i deleted all the messages! what gives?! this is annoying!

  13. #28
    WhitePearlPXL's Avatar
    WhitePearlPXL no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    642
    nvm i got rid of it..

    i'm fairly impressed with the new OS. i feel like my phone is lagging though.. and the browser doesn't allow you to preview scroll anymore (curve)! =(
    Last edited by WhitePearlPXL; 07-22-2008 at 04:47 AM.

  14. #29
    WhitePearlPXL's Avatar
    WhitePearlPXL no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    642
    I'm still not receiving html emails..

  15. #30
    WhitePearlPXL's Avatar
    WhitePearlPXL no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    642
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Nvm I got it finally! I was up til 2am!! Ugh

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •