Results 1 to 7 of 7

I am switching from an 8700c to a new 8300 and am concerned about syncing ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    jmobbs's Avatar
    jmobbs no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2006
    Posts
    20

    Switching from 8700 to 8300, help?

    Advertisement



    I am switching from an 8700c to a new 8300 and am concerned about syncing the new 8300 with my pc. I have the latest desktop BB software for 4.2 installed already because that is what I'm using on the 8700. Can I simply sync and everything will be fine, or what do I need to do to make sure my computer, BB desktop and the Curve like each other.

  2. #2
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492

    Re: Switching from 8700 to 8300, help?

    u'll be fine cuz ur 8700 was at 4.2
    torched!

  3. #3
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Switching from 8700 to 8300, help?

    I would use the switch device wizard afted making a manual backup of the 8700 just in case.

    Rcbjr
    ~via My BB Curve (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    blackninja's Avatar
    blackninja no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    spam=no
    Posts
    1,322

    Re: Switching from 8700 to 8300, help?

    I switched from 8100 running 4.2 to 8700 on 4.2 using the switch device wizard and everything transferred flawlessly.

  5. #5
    jmobbs's Avatar
    jmobbs no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2006
    Posts
    20

    Re: Switching from 8700 to 8300, help?

    I have no clue what the "switch device wizard" is? Is it on the BB cd?

  6. #6
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Switching from 8700 to 8300, help?

    Quote Originally Posted by jmobbs
    I have no clue what the "switch device wizard" is? Is it on the BB cd?
    It should be one of the options in the download manager on your PC. What version are you running?

  7. #7
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492

    Re: Switching from 8700 to 8300, help?

    When you're done with the "switch device wizard" you're gonna have to go to mycingular.blackberry.com and switch pins so that you get your emails routed to your new pin(phone)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •