Results 1 to 5 of 5

Hello all well I think my new to me curve 8310 is dead. Here is ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    losttourist's Avatar
    losttourist no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    55

    Stuck at splash screen

    Advertisement



    Hello all
    well I think my new to me curve 8310 is dead. Here is my situation. Prior to all of this the phone was working fine, all functions apps etc.

    1 on pc udated desktop manager to 4.7
    2 updated device os to 4.5
    3 backed up device

    After this phone is working fine.

    Now for some reason I was unable to load media to my sd card via dm. So I decided to use my laptop which had the old dm 4.2 or something like that.

    From there I was able to load ring tones and mp3 etc.
    I then decided to load some jpegs for backgrounds etc.
    Everything seemed to be going ok then I got an error message...sorry didnt think to write it down.
    My laptop froze the blackberry froze and that was that.

    Ive done several battery pulls and all I get is the at & t splash screen

    Now when I try to restore it using my pc the dm doesnt detect it.

    Additional background info

    Phone is locked to at & t
    I am awaiting unlock code from gsmphonesource
    When I try all of the above using the at & t sim card , the phone will load up to the desktop screen, and the message states searching for networks. However the trackball is not responsive so I cannot access any of the functions on the phone etc.

    I am hoping someone here can help me. Im desperate.

    any help is greatly appreciated.
    Last edited by RogerG; 11-03-2009 at 11:15 AM.

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    There are a few things we can try to get you back up and running.

    When you did the OS upgrade to 4.5, did you have your media card in the device at the time?

  3. #3
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    First, we might need to completely wipe your device, then reinstall the OS.

  4. #4
    losttourist's Avatar
    losttourist no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    55
    First thanks RoGro for your reply
    Okay I gave up this morning and left for work and the phone stayed home. I just got home now and looked at my phone ,and I cant believe it but it is funtioning again! What a relief! I just entered my unlock code and everything is up and running. Oh what a relief, I thought it was gone for good.
    Im guessing that though the hour glass wasnt happening, the phone was still trying to boot up but was just taking a long time., I dont know how long it would have taken, but Im just glad it did.

    Now to familiarize myself with my new phone. (Im an 8100 user)

    thanks again for responding.

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Wow, it's magic!

    Glad everything is back to normal! Enjoy your new device!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •