Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

I just noticed that the strobe light for the video carmera in ver 4.5 isn't ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Wizardrl's Avatar
    Wizardrl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28

    Strobe light in ver 4.5

    Advertisement



    I just noticed that the strobe light for the video carmera in ver 4.5 isn't working on my Curve. It used to be pressing the space bar would cut the light on and off.
    Now that doesn't work. ( I have installed and used 3 or 4 new themes. But now I'm back to the daulft theme...and the light still won't work.

  2. #2
    hagop37's Avatar
    hagop37 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    244BE076
    Posts
    54
    I just tested mine, and it works...!

    I'm also on T-Mo, running their 4.5

  3. #3
    sparkyj62's Avatar
    sparkyj62 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    24acd57e
    Posts
    107
    Yep just tested mine works for me! where did you get the OS upgrade? I also got 4.5 from tmo website

  4. #4
    moses2628's Avatar
    moses2628 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,946
    Strobe working on mine as well, and with 4.5 T-MO os.

  5. #5
    disctosser's Avatar
    disctosser no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    147
    Strobe? You mean the flash right? Because I can't believe I haven't heard of this strobe light thing. I am definitely not a raver but a strobe on my BlackBerry would be stellar.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    kenvan60's Avatar
    kenvan60 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    23f4e3a6
    Posts
    81
    It's not a strobe or a flashlight. It's an LED

  7. #7
    nbwitt's Avatar
    nbwitt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    17
    Is there a way to turn the LED on without turning the video camera function on?

  8. #8
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    I never knew it was even there but mine works lol.... Now that the only thing I can see is a white light cause I looked right at it to see if it came on.

  9. #9
    Angiebee's Avatar
    Angiebee no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Checked mine, tmo 4.5. It works but I had to turn go to options and check automatic for the light. Didn't even know there was a light.

  10. #10
    hagop37's Avatar
    hagop37 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    244BE076
    Posts
    54
    You can toggle it by hitting the SPACE key! It changes the Flash setting from Auto, Off, or ON...

  11. #11
    OESC's Avatar
    OESC no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    16
    Hello, sorry I don´t know if I should post this here but I am new member, sorry, I see that you have the option of video camara on your blackberry 8320...I have one of those and mine doesn´t have video camara just the option of photo camara. Is there is a way to activate the video camara on the 8320?

  12. #12
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    Quote Originally Posted by OESC View Post
    Hello, sorry I don´t know if I should post this here but I am new member, sorry, I see that you have the option of video camara on your blackberry 8320...I have one of those and mine doesn´t have video camara just the option of photo camara. Is there is a way to activate the video camara on the 8320?
    You need to upgrade to a os 4.5. Their is an official one for tmo which has the led light and other upgrades.

  13. #13
    bcbbanga4l's Avatar
    bcbbanga4l no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24ac973e
    Posts
    1,265
    mines working i didnt know u can do that tho thanks guyz

  14. #14
    OESC's Avatar
    OESC no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    16
    Thank You I allready upgrade mine to 4.5 and still not having the video camara option is there another version of the 4.5 that has the video camara.

  15. #15
    buddhaon3lov3's Avatar
    buddhaon3lov3 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    always do the upgrade from tmobile website OESC

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •