Results 1 to 6 of 6

For some reason, the spell check is not recognizing most words...even basic ones like "know" ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    bfournier's Avatar
    bfournier no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    72

    Spell Check word list

    Advertisement



    For some reason, the spell check is not recognizing most words...even basic ones like "know" or "short" for example. Anyone have any idea what I may have done? Did something happen to the "word list"? Is it a service book? Any help would be great.
    Thanks

  2. #2
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Spell Check word list

    By chance did you accidentally switch Languages? That is usually the indication that I am using the wrong language for what I am typing. Go to Options/Language and make sure all have the language you want to uses indicated.

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  3. #3
    newbieOP's Avatar
    newbieOP no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    15

    Re: Spell Check word list

    Which app you got on there?

  4. #4
    cyberspastic's Avatar
    cyberspastic no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,247

    Re: Spell Check word list

    The switching language thing happened to me -- my spell checker was checking in german. I have no idea why, but I was able to easily rectify the situation using the steps rcbjr recommends.

  5. #5
    bfournier's Avatar
    bfournier no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    72

    Re: Spell Check word list

    Bingo. Thanks. Not sure what I was doing tinkering around with the language, but....its fixed

  6. #6
    squeakr's Avatar
    squeakr no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    541

    Re: Spell Check word list

    If you have dialing from the home screen off, the alt+enter sequence will change the language being used.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •