Results 1 to 12 of 12

For some reason I can not see my spell check? Everybody seems to have it ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Thomas843's Avatar
    Thomas843 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    180

    spell check on 8310

    Advertisement



    For some reason I can not see my spell check? Everybody seems to have it under options but nothing shows up for me there?? Anybody have an answer for that? Thank you!

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: spell check on 8310

    I'm confused...you see it under options but it doesn't work?

    Are you composing a message and spell checking it? Does it work then?

  3. #3
    TNgal22's Avatar
    TNgal22 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    608

    Re: spell check on 8310

    He does NOT have it but others do....Do you have the latest OS? That is the only thing I can think of.

  4. #4
    Thomas843's Avatar
    Thomas843 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    180

    Re: spell check on 8310

    No I don't see it on my BB at all, dosent show up anywhere.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: spell check on 8310

    Oh ok...you may want to update your OS then.

    This is the latest OS for our BB: http://blackberryforums.pinstack.com...ilanguage.html

    This is the HOW TO: http://blackberryforums.pinstack.com...lackberry.html

    let us know if you need anymore help.

  6. #6
    Thomas843's Avatar
    Thomas843 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    180

    Re: spell check on 8310

    My OS is 4.2.2.170
    Plaform 2.5.0.30, is this the problem?
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: spell check on 8310

    no it shouldn't be a problem...but I would just update though.

  8. #8
    Thomas843's Avatar
    Thomas843 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    180

    Re: spell check on 8310

    Ok thanks, I will give this a try when I get home tonight and let you know if if worked.Thanks for your help!~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    Thomas843's Avatar
    Thomas843 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    180

    Re: spell check on 8310

    I got it fixed, after loading the new OS the spell check was there. Wonder where it went in the first place, oh well all good now. Thanks again for your help

  10. #10
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: spell check on 8310

    cool glad we could help

  11. #11
    KimKaze's Avatar
    KimKaze no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: spell check on 8310

    speclcheck is nice

  12. #12
    squeakr's Avatar
    squeakr no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    541

    Re: spell check on 8310

    Quote Originally Posted by KimKaze View Post
    speclcheck is nice
    and needed!!


    Sorry I couldn't pass it up as I am always fatfingering the keyboard and then I go back and see the mistakes. It can take me forever to type a response sometimes..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •