Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

I downloaded slacker radio from the bb web site but it won't load it says ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    cedric1981's Avatar
    cedric1981 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29

    slacker radio download

    Advertisement



    I downloaded slacker radio from the bb web site but it won't load it says it is attempting to pass a firewall not allowed by your IT policy.What do I do?thanx n advance
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #2
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Do you have your firewall turned on? Options/Security Options/Firewall

    Are you on BIS or is it a work BB on a BES?
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  3. #3
    cedric1981's Avatar
    cedric1981 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Correction it said they are attempting to open a connection outside of a firewall that is not allowed bt IT policy.I am on BIS I guess new BB user. Any help thanx n advance
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #4
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Did you buy this BB new from carrier or used? If you go to Options/Security Options/Firewall can you disable it or is there a lock?
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  5. #5
    dgburns's Avatar
    dgburns no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    191
    Yeah, this sounds like another case of someone getting a "return" unit that has a leftover BES policy on it. I would use one of the apps that can wipe this completely and then do an OS reload.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Dgburns is right, you have an IT policy attached to it. It won't allow you to add 3rd party apps in most cases. You can try a wipe and a re-load of the OS, but even that doesn't always get rid of it. I had an 8310 with an IT pol. on it, wiped it, DL .110 and it was still there.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    cedric1981's Avatar
    cedric1981 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Thanx I disabled the firewall and it went through but is that ok
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Glad yopu got it, I never use my firewall....never had a problem.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    cedric1981's Avatar
    cedric1981 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Thanx new problem my girlfriend has a pearl 8130 but needs to upgrade OS we don't have a computer right now is there a way to do it OTA? Just wondering
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #10
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Unfortunately no, you can't do it OTA. You need a computer to upgrade the OS.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #11
    cedric1981's Avatar
    cedric1981 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Thanx just wondering virus got me down 4 now
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #12
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    That stinks, time to bug a family member or friend, call in a favor
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #13
    tmdavies01's Avatar
    tmdavies01 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    90
    Slacker is great! If I didnt listen to Howard Stern in the AM i would cancel my subscription for Sirius!!!!

  14. #14
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    THere's a new version of Slacker - 1.1.11 - just go to www.slacker.com on you BB browser and pick it up if you're interested. Just DL so don't know what has changed.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  15. #15
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I believe the change is that they added BT support. I saw on a couple other sites that they were posting about an update, but when I checked that was the version I have so not sure how new it is.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •