Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

For those of you that want sirius to stream on your Curve. 1) Make sure ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    firecaptain's Avatar
    firecaptain no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6

    Sirius

    Advertisement



    For those of you that want sirius to stream on your Curve.

    1) Make sure you have a sirius online acct. You get one free with your subscription.
    2) D/L and install ORB (http://www.orb.com)
    2a) Create an ORB acct.
    3) D/L and install uSirius (http://www.millardsoftware.com/usirius)
    4) Start both.
    5) go to Internet Radio inside Orb. Create a CUSTOM CHANNEL.
    6) to get the url you need for your "path" setting in Orb, select that channel in uSirius and copy it.
    7) Leave both running on your computer. p.s. you need broadband
    8) go to your Curve browser - http://mycast.orb.com - sign in and go to your Audio/Internet Radio listings..

    Viola!! I have Howard 101 streaming as we speak.

  2. #2
    tmdavies01's Avatar
    tmdavies01 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    90
    HAHA +1 On Howard 101!!!

    Why are they off the air this week? I was out of the country last week and have fallen behind really bad!

  3. #3
    yettiman2208's Avatar
    yettiman2208 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    142
    That's an amazingly good post. Mad props good sir!~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    bmweiner's Avatar
    bmweiner no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Probably vacation. Its been a bunch of biography shows~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    k4mjk's Avatar
    k4mjk no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    -
    Posts
    23
    bubba was there this week

  6. #6
    Antgod's Avatar
    Antgod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2148A220
    Posts
    320
    this sounds cool tryin now
    " B safe "

  7. #7
    Antgod's Avatar
    Antgod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2148A220
    Posts
    320
    followed everything received this message,Couldn't connect to the URL: any one know what the problem might be ( tryin to get howard 100 and 101)
    " B safe "

  8. #8
    db@mobilejan's Avatar
    db@mobilejan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    32C5DD02
    Posts
    21

    Sirius

    Thanks so much for the Sirius info. Been a Howard fan forever no I have him 24/7

    The reason why you do not show connection is because you have the wrong "path" entered.

    I did to the first time then figured it out.

    Thanks for the info

  9. #9
    db@mobilejan's Avatar
    db@mobilejan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    32C5DD02
    Posts
    21
    Here is the path for Howard 100

    mms://192.168.1.125:19080/streams/stream?bandwidth=low&num=100&r=1216180169

    Howard 101

    mms://192.168.1.125:19080/streams/stream?bandwidth=low&num=101&r=1216180207

  10. #10
    tmdavies01's Avatar
    tmdavies01 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    90
    Howard is the only thing that makes my day at work go buy quickly and makes it a good day!!! And the past two weeks have sucked since he was off the air and the old shows where on (some were funny though) but it was a long two weeks!!!

  11. #11
    k2daizzer's Avatar
    k2daizzer no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    53
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Anyone know what part of your plan this uses?

    I just got.a new bb 8330 curve and I have what I think is the unlimited bb plan through verizon.

    Would be nice to know

    Thanks

  12. #12
    maz94protege's Avatar
    maz94protege no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    296C692F
    Posts
    620
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ sweet thanks for the info. I cancelled my accnt 6 months ago and my receiver still works in the car. I guess the disconnect/cancel signal never fully went to it. Oh well.

  13. #13
    sdmza68's Avatar
    sdmza68 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Thank you so much. You have no Idea how great this is. I never Replied to any before this, but I need to Thank you.

    P.S it works with OS 4.5

  14. #14
    mswit310's Avatar
    mswit310 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    just want to say that it does not support Mac.

    don't be like me and get your hopes up for this wonderful idea!

  15. #15
    k2daizzer's Avatar
    k2daizzer no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    53
    works with software 4.3 ... easy to setup too love it... but what part of your cell plan does this use

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •