Results 1 to 10 of 10

I can't find a OTA link for quick pull. Any ideas? Also after moving weatherbug ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    piccopower's Avatar
    piccopower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    160

    quick pull question and weatherbug question on 8900

    Advertisement



    I can't find a OTA link for quick pull. Any ideas? Also after moving weatherbug out of its folder it won't allow me to move it around in the home screen. Has this happened to anyone else? Thank you all
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #2
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Jerryd has link for quickpull in his version blog. Haven't had that issue with weatherbug.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    check my sig for quickpull
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  4. #4
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    I was able to move weatherbug around no problem on my 8900.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    piccopower's Avatar
    piccopower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    160
    UOTE=melissaox;1066933]I was able to move weatherbug around no problem on my 8900.would you please give me the link you used. Thank you

    ~via smartphone mobile.pinstack.com~[/QUOTE]
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    krntom's Avatar
    krntom no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    25856b24
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by piccopower View Post
    I can't find a OTA link for quick pull. Any ideas? Also after moving weatherbug out of its folder it won't allow me to move it around in the home screen. Has this happened to anyone else? Thank you all
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    My 8900 couldn't turned on, after running quick pool.. so i release the batery, and turning it on, and restart slowly.
    I thing the quick pools is not run well on curve 8900.., i suggest not to use it.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    Link I used? I didn't use a link to move weatherbug.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    piccopower's Avatar
    piccopower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    160
    Of course not. But you used a link to download it.
    Quote Originally Posted by melissaox View Post
    Link I used? I didn't use a link to move weatherbug.


    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    mDRagON-'s Avatar
    mDRagON- no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    215c161f
    Posts
    372
    Quote Originally Posted by krntom View Post
    My 8900 couldn't turned on, after running quick pool.. so i release the batery, and turning it on, and restart slowly.
    I thing the quick pools is not run well on curve 8900.., i suggest not to use it.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Are you using a new theme running 152? The theme builder is a beta app that is not ready for prime time.

    You needs to hold the off button, and you will see the security check. Change your theme to one of the default themes, then try it and let us know. The new themes run mostly ok untill a reset.
    "It’s been a long time coming, but tonight, because of what we did on this day, in this election, at this defining moment, change has come to America". - Barack Obama

    www.twitter.com/waydavis

  10. #10
    piccopower's Avatar
    piccopower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    160
    No I wasn't using a new theme. But I did have quick pull and. For the first time my bb has froze up on me. So I deleted QP and the bug moves around and no other issues as of yet

    Quote Originally Posted by mDRagON- View Post
    Are you using a new theme running 152? The theme builder is a beta app that is not ready for prime time.



    Y
    ou needs to hold the off button, and you will see the security check. Change your theme to one of the default themes, then try it and let us know. The new themes run mostly ok untill a reset.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •