Results 1 to 4 of 4

I have a new unlocked blackberry curve from at&t. Im trying to use it with ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    jenniferbayme's Avatar
    jenniferbayme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Please Help !

    Advertisement



    I have a new unlocked blackberry curve from at&t. Im trying to use it with Tmobile. When I try to use the internet it loads the first page and if I click on any other link on that page it says "HTTP Error 205: Bad Gateway" anyone know what that means or know how to fix it ? Thank you !
    Last edited by jenniferbayme; 09-26-2007 at 09:30 PM.

  2. #2
    badjuju's Avatar
    badjuju no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3

    Re: Please Help !

    At the top right corner of your BB, do you have upper case letters or lowercase - it could be something like edge vs EDGE. If it's in lowercase, you'll need to remove your battery and reinsert it. Make sure your BB is not connected to anything else.

  3. #3
    BenMarvin's Avatar
    BenMarvin no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    1,970

    Re: Please Help !

    You have to use the O2 Handheld software, it's currently the only way to get the browser to work with TMO service on an AT&T Curve.
    See this thread:
    http://blackberryforums.pinstack.com..._t_mobile.html

  4. #4
    jenniferbayme's Avatar
    jenniferbayme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Re: Please Help !

    I have the current 02 installed. My internet will work through mini opera but not through the regular browser.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •