Results 1 to 8 of 8

Hey First i'm french So sorry for my English !!!! my device is a 8310 ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Bricemails's Avatar
    Bricemails no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73

    Pinstack Launcher

    Advertisement



    Hey
    First i'm french So sorry for my English !!!! my device is a 8310 voafone
    i try to get Pinstack on my BB , but i can't ...
    i download the pinstack Laucher ( i also try via my bowser ) install it , open it
    and Nothing happened ... white page and on the top of my screen i have pinstack.com ( inscription to let you know on wich page you are )

    please if you have some idea !!!!

    Tx

  2. #2
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Hello, your english is actually exceptional. I couldn't even tell that english was not your first language. What is the result if you manually type in wap.pinstack.com on your browser?

  3. #3
    Bricemails's Avatar
    Bricemails no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    Thanks Kerianwest .. when i type wap.pinstack.com ...same result .. WHITE PAGE .. i also have the same prob with blackberry.com , so it 's not just a pinstack problem

    well i am still looking in the seetings

  4. #4
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381
    You mean, otherwise your browsing goes through OK?


    ---
    I have a lean Pinstack Launcher... it is called "bookmark"

  5. #5
    Bricemails's Avatar
    Bricemails no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    yep for most part of website , i don't have any prob . i try streaming video and i have an alert about AJAX . is that can be the pb ?
    tx guys

  6. #6
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    I remember this issue..... Go into your browser and select options>Browser Configuration and ensure that your emulation mode is set to BlackBerry. I hope this resolves the problem

  7. #7
    Bricemails's Avatar
    Bricemails no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    it's already BB !!! tx

  8. #8
    Bricemails's Avatar
    Bricemails no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    up

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •