Results 1 to 8 of 8

everytime i try to send a picture to someone after i take it, it only ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    nate4d's Avatar
    nate4d no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9

    pic message no worky

    Advertisement



    everytime i try to send a picture to someone after i take it, it only gives me the option of sending in an email or as an mms and when i send it as an mms it fails. what gives? i have unlimited pic messages so thats not the issue. i can get pix. what gives? any other way to send em to other phones?

  2. #2
    potthoff's Avatar
    potthoff no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    398
    Are you sure that you have unlimited MMS and not just SMS? Just wondering.
    Lis (not dead, but Berried)
    Music is feelings unspoken.

  3. #3
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734
    if your on t-mobile do you have a data plan?

  4. #4
    melgr702's Avatar
    melgr702 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    194
    Did you just get your service?
    I have tmobile and the same thing was happening to me.
    I called customer service and they told me to send myself a picture as an mms,
    and after that it worked for me.
    So try to send yourself an mms.

    Also, maybe you could check your service books to make sure you have mms.

  5. #5
    natesax7's Avatar
    natesax7 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    244d259a
    Posts
    140
    When checking your service books, look to see that you don't have two of them.

    1. Keep the one that says "WAP MMS 2.0 Config"
    2. Delete the one that says "WAP MMS Config"

    The old version of this service book conflicts with the new one.


  6. #6
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    I have the MMS 2.0 Config only and mine only works 25% of the time. I can't even send myself a pic when it's not working. I always have to delete the MMS service book and re-register and reboot to get it working. It's a pain. I have been battling this for almost 2 years on 2 different 8100s and my 8120. If anyone knows a permanent solution for MMS on Tmobile, please let me know. Thanks.

  7. #7
    S2K ON 2's Avatar
    S2K ON 2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111
    given that this was posted on the 8330, i'm guessing you have sprint?
    if you do, youre SOL. we dont have it.

  8. #8
    nate4d's Avatar
    nate4d no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9
    nope verizon

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •