Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Can anyone tell me how to fix the problem I've been having with pandora? I ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    ibuddha's Avatar
    ibuddha no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19

    Pandora is Pooting on my BB

    Advertisement



    Can anyone tell me how to fix the problem I've been having with pandora? I just discovered Pandora and on my PC its awesome yet making it work on my BB is im possible I have an 8320 Tmobile with the newest Tmo os.

    yest when i try connecting it gets stuck on "500 checking licensing" then it goes to say "timed out while connecting" the i input my email and stuff and it takes hours for it to sign in. to this day I haven't gotten it to sign in.

    WTF?!!!


    HELP!! ME!!! PLEASE BB GODS!!!!

  2. #2
    jr_sy's Avatar
    jr_sy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    8320
    Posts
    40

    i have the answer!!!!!

    a: TMO has a slow connection for streaming.

    Att and verizon 3G is the answer.

  3. #3
    ibuddha's Avatar
    ibuddha no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19
    damnit. what about sprint? i might swith for thr Pre if it ever comes out?

    anyway. stupid Tmo

  4. #4
    jr_sy's Avatar
    jr_sy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    8320
    Posts
    40
    Sprint is 3g too
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    rickbakes's Avatar
    rickbakes no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    25
    Sorry to hear about your problem with Pandora I have a friend on T-MO and she's having the same issue I'm on Verizon with a 8330 and Pandora works great!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    rxmaker1's Avatar
    rxmaker1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    Request
    Posts
    71
    If you are locked into the TMO edge I have seen numerous posts that have resolved the issue. First, Do you have the unlimited data plan? If not, you may try using the WIFI connection.Secondly, I have seen that justing the bitrate may resolve your issue. I used Pandora all the time and It is hands down my fav I am on Sprint EVDO 3G. Another pointer if you have a BB magnetic hip case for your curve use it while listening to Pandora (this app drains your battery quick).
    Regards.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    Wilson's Avatar
    Wilson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    23CB9F3B
    Posts
    5
    I thought Pandora wasn't compatible with Blackberry's? I haven't checked in a while though...

    I use Slacker on my Bold with no problem, but that could be because of 3G. Its pretty much the exact same thing as Pandora.

  8. #8
    ice44's Avatar
    ice44 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by Wilson View Post
    I thought Pandora wasn't compatible with Blackberry's? I haven't checked in a while though...

    I use Slacker on my Bold with no problem, but that could be because of 3G. Its pretty much the exact same thing as Pandora.
    Pandora has been out for 2-3 weeks for BB's now. They just added a few more models to the list this week.

    I got Pandora on my ATT Bold with no issues.
    The young man knows the rules, and the old man will enforce them!
    __________________________

  9. #9
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Doesn't support the 8220 yet. Bummer!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #10
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    I've had no issues with at&t EDGE for what its worth.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #11
    ibuddha's Avatar
    ibuddha no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19
    how would I adjust the bitrate?

  12. #12
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by jr_sy View Post
    a: TMO has a slow connection for streaming.

    Att and verizon 3G is the answer.
    It works perfectly on my 8900 from TMO.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #13
    ibuddha's Avatar
    ibuddha no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19
    so then WTF!? anyone know how to fix this?

    cuase i;ve looked and i can't find a solution

  14. #14
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    When did you dl it? I had it and ran into issues trying to create an account. Just hung. I downloaded it again from the app store and installed over top the version I had. Once I did that it worked fine.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #15
    ibuddha's Avatar
    ibuddha no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19
    how do i access the app store? is it freeezie?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •