Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Originally Posted by BiggDaddyDutch This just came out like last week . BlackBerry.com i was ... BlackBerry Curve forum

  1. #31
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702

    Advertisement



    Quote Originally Posted by BiggDaddyDutch View Post
    This just came out like last week .
    BlackBerry.com

    i was running it for a while and then i had to reload my berry,( Long Story) and now i can't update to it.
    It was great....waaayyyyy better battery life.
    The link is not working. Are you sure that is for the 8900? .152 is the latest as far as I know.

  2. #32
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    I believe you had .133 Here is the official name

    BlackBerry Handheld Software v4.6.1.217 (Multilanguage)

    Package Version: 4.6.1.217
    Consisting of:
    • Applications: 4.6.1.133
    • Software Platform: 4.2.0.85
    • File name: 8900M_PBr4.6.1_rel217_PL4.2.0.85_A4.6.1.133_F100.e xe
    • File size: 121.47MB

    HERE is the download page if you want to re install it to your PC.. I have the new .152 and used the .133 radio file. Works great!


    Last edited by GaryF; 02-27-2009 at 11:56 AM. Reason: correct link

  3. #33
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    I had loaded .133 to my phone and then I installed .152 to my computer, copied the gprs folder from the .133 version I had on my PC to the .152 gprs folder and overwrited it. Then I opened DM and it recognized the upgrade and loaded it. That's it.. very easy..

  4. #34
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902
    Quote Originally Posted by BiggDaddyDutch View Post
    This just came out like last week .
    BlackBerry.com

    i was running it for a while and then i had to reload my berry,( Long Story) and now i can't update to it.
    It was great....waaayyyyy better battery life.
    Link is broken for me.

    Has there been any progress?

    Just to relook what Gary said try a search for vendor.xml on your computer to make sure it really is gone from everywhere, try rebooting your device AND computer as sometimes certain files in program cache or ram can cause problems when not updated properly by DM.
    Last edited by Jaricanese; 02-27-2009 at 02:17 AM.

  5. #35
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    Sorry for the broken link all i don't know what happened. I can't get back to it either now the only option that i have is to run .152 and i am getting it right now. Let you all know how it goes.
    Cheers
    BiggDaddy
    my thumbs hurt.......

  6. #36
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    ok so i can't even install .152 i am stuck with .133, is this a effin ROGERS issue?? this is really bad, i know that the new updates help with battery life and i really need that.
    Cheers
    BiggDaddy
    my thumbs hurt.......

  7. #37
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by BiggDaddyDutch View Post
    Sorry for the broken link all i don't know what happened. I can't get back to it either now the only option that i have is to run .152 and i am getting it right now. Let you all know how it goes.
    I gave you the link to .133 4 posts back.
    __
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #38
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    Quote Originally Posted by pdxmatts View Post
    I gave you the link to .133 4 posts back.
    __
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Yea man i got that thanks.

    So i got .152 all downloaded and ready to go and...........NOTHING....
    same deal i just can't get anywhere with this unit.

    This is the only issue i have had with my blackberry in 7 years.
    Cheers
    BiggDaddy
    my thumbs hurt.......

  9. #39
    drew4flt72's Avatar
    drew4flt72 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    520
    Wow, that's really odd. Are you doing this with DM 4.6 or 4.7?? 4.7 gave me issues so I downloaded 4.6 and it worked for me.

  10. #40
    Wirelezz's Avatar
    Wirelezz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    38

    Internet

    Quote Originally Posted by BiggDaddyDutch View Post
    Yea man i got that thanks.

    So i got .152 all downloaded and ready to go and...........NOTHING....
    same deal i just can't get anywhere with this unit.

    This is the only issue i have had with my blackberry in 7 years.
    I have no problems installing 152 on rogers phone. I went back to 133 much better os.
    Also Try using 4.6 NOT 4.7 DM 4.7DM is buggy.
    If all fails Disconnect the internet, either shut off wifi or pull the Ethernet cable, it searches to for updates, if that did not work you USB port is broken LOL. try a diff computer.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •