Results 1 to 6 of 6

I think I downloaded the wrong os update and now the os does not recognize ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    paulyman's Avatar
    paulyman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    31

    os 4.5 6.9

    Advertisement



    I think I downloaded the wrong os update and now the os does not recognize the media card; any ideas? It recognizes that a card is inserted, but states that there is an error. My pc reads the card just fine. I updated with .69 was that the wrong update version? I'm not all that savy on this stuff. Thanks in advance for any help

  2. #2
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    Quote Originally Posted by paulyman View Post
    I think I downloaded the wrong os update and now the os does not recognize the media card; any ideas? It recognizes that a card is inserted, but states that there is an error. My pc reads the card just fine. I updated with .69 was that the wrong update version? I'm not all that savy on this stuff. Thanks in advance for any help

    You might have to re-format the media card on your BB. I had the same issue when I installed OS 4.5 on my BB 8100. I saved the files on my PC and re-format the card on my BB then plug it back into my PC to put the files back in it.
    ..........SHAKE N BAKE..........

  3. #3
    paulyman's Avatar
    paulyman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    31
    How do I reformat the card? I'm really not very savy at this stuff~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    You'll want to make sure you get everything off the media card onto your PC first, then reinsert the media card in your device, go to Options>Media Card>BB menu and there you should be able to reformat the card.

  5. #5
    paulyman's Avatar
    paulyman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    31
    Thanks. I got it fixed. Now I just need to get Empower back~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    nuckingfut44's Avatar
    nuckingfut44 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6
    hey can anyone help me i have a few problems with my 8100 for tmobile, i downloaded the 4.5 os yesterday from the blackberry website, and everything works fine but i have a problem with my apliation screen when i press the app button on the phone, the time and banner at the top all go to system default instead of how the theme should look, this happens with all the themes i download now, and i can't listen to playlists that i make on the media player, i can only listen to the automatic playlists, help pllz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •