Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

All I did was downloaded and installed desktop manager 4.7 from BB's site, hooked up ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Slovak65's Avatar
    Slovak65 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    58

    OMG! I got the Alltel Curve 4.5 OS

    Advertisement



    All I did was downloaded and installed desktop manager 4.7 from BB's site, hooked up my Alltel Curve, went to app loader>update software, and it found 4.5 and installed it flawlessly!
    Oddly this 4.5 is nowhere to be found on BB's OS downoad section, or Alltel's as of typing this post.
    Enjoy.
    Last edited by doughdaddy; 11-20-2008 at 07:56 AM.

  2. #2
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Funny I will have to try this when I get home. What are the version numbers. Did you have any other os installed to your PC.I just had my curve hooked to DM last night and nothing. So I will see later. Thanks for the info.~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    justjpo's Avatar
    justjpo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    31612F1C
    Posts
    18
    I did this as well this morning... After doing so, I lost the facebook app on the homescreen and the preloaded pics...? ? ? ? Kinda weird, any thoughts...?

  4. #4
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Preloaded pics are removed in all 4.5 upgrades. As for facebook I don't know. What version does it give when it does this upgrade?~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    odus's Avatar
    odus no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    there is a think on the blackberry site u can click to update the blackberrys i tried on my Tmobile 8100 and it said i had the most up to date sigh.... but there is a thing under blackberry device software for the 4.5 update.

  6. #6
    justjpo's Avatar
    justjpo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    31612F1C
    Posts
    18
    It gives version 1.2.0..

  7. #7
    eazid's Avatar
    eazid no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    560
    Quote Originally Posted by justjpo View Post
    I did this as well this morning... After doing so, I lost the facebook app on the homescreen and the preloaded pics...? ? ? ? Kinda weird, any thoughts...?
    Just reinstall facebook OTA, overwrite the app.... then you should be fine... make sure your settings are intact (if they go default on you)
    "Who Dares Wins"

  8. #8
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Same here. Facebook was in applications but no icon after upgrade. Just downloaded a new copy

  9. #9
    kingbapho's Avatar
    kingbapho no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    3024BC9C
    Posts
    122
    I did alltell 4.5 for my pearl no issues at all and I live in canada ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    Slovak65's Avatar
    Slovak65 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    58
    So far mms seems to fully work...without docs2go installed, but not with on my phone. Can anyone else confirm this?

  11. #11
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    What's the version number? 4.5.0.??

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #12
    justjpo's Avatar
    justjpo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    31612F1C
    Posts
    18
    I just did an OTA download, replacing the old copy of the facebook application, and everything is back to normal!!! Thanks so much for the help everyone!!!

  13. #13
    Slovak65's Avatar
    Slovak65 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    What's the version number? 4.5.0.??

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    4.5.0.89

  14. #14
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Ok I just installed DM on my new laptop so it was a clean install. I connected my BB and opened device manager. I looked in apps and it showed no OS installed just listed all my apps. I then backed out of app loader and went into device update. To my surprise there was a window showing me 2 available OS for my device. One was the .97 I have been running for a couple of weeks now and the other was .89 which next to it had (recommended). I will not say this is an Alltel updated OS because I am not sure.

    I would almost guess how ever it would have to be because the web updater updates based on PIN so I am almost certain that DM would do the same when checking web for updates. Not sure if this sheds any more light on this but hopefully it will help someone else.

  15. #15
    Slovak65's Avatar
    Slovak65 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    58
    I would use the .89 personally, since it is the version that everyone is getting from dm 4.7 for theit Alltel Curve.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •