Results 1 to 4 of 4

I just got my 8320 from TMo yesterday and all is great. I transferred my ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    hybryd's Avatar
    hybryd no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23DF1342
    Posts
    12

    No sound from headphones...

    Advertisement



    I just got my 8320 from TMo yesterday and all is great. I transferred my data from my pearl no problem and got WiFi working when I want it to. EXCEPT, I get no sound out of the 3.5mm headphone jack (with headphones plugged in of course). Is there something I need to do to enable this? The audio from the media player still routes to either the handset or speakerphone speaker. Same with making calls. Anyone else have this issue or am I being completely dumb here?

  2. #2
    cyberspastic's Avatar
    cyberspastic no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,247

    Re: No sound from headphones...

    are you sure you have it plugged in all the way? mine is a really snug fit.

  3. #3
    dj flyy's Avatar
    dj flyy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    244ac444
    Posts
    231

    Re: No sound from headphones...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    I had the same problem. I restored the device and haven't had a problem since.

    Let us know

  4. #4
    hybryd's Avatar
    hybryd no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23DF1342
    Posts
    12

    Re: No sound from headphones...

    Was having issues with the curve recognizing when the headphones were actually inserted. They were in all the way, but it just wasn't switching over. Unplugged and reinserted them a few times and it finally worked. Weird.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •