Results 1 to 7 of 7

My curve was working fine just up until yesterday. Whenever I go to make a ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    jeffmthomas's Avatar
    jeffmthomas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8

    New 8320 Worked Great Until Yesterday

    Advertisement



    My curve was working fine just up until yesterday. Whenever I go to make a call now the audio keeps cutting in and out. If you look at the volume indicator during calls it is jumping from about halfway down to full just about every second on its own. I have been on the phone with T-Mobile and there is no fix for it. We conpletely reinstalled the OS and everything. They are sending me a new phone but it will not ship out until later next week due to inventory problems. I was wondering if anyone else has come across a similar issue and was able to resolve it. Any help would be appreciated.

    Thank You,

    Jeff

  2. #2
    jeffmthomas's Avatar
    jeffmthomas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8

    Re: New 8320 Worked Great Until Yesterday

    Ok to update I just found out that it is working during calls if the 3.5mm headset jack is plugged in. I do not know what could be causing the problem. As soon as the jack is unplugged the phone goes back to doing its usual thing with muting and unmuting.

  3. #3
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: New 8320 Worked Great Until Yesterday

    I have had no problems at all, except the occasion when I accidently hit the volume/mute button....
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  4. #4
    demyxxx's Avatar
    demyxxx no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    30684914
    Posts
    72

    Re: New 8320 Worked Great Until Yesterday

    Just curious.. Are u calling thru t-mobs network? Or thru UMA??

    via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063

    Re: New 8320 Worked Great Until Yesterday

    ~via BB (wap.pinstack.com)~try changing the channel of your router to 1,6, or 11

  6. #6
    jsternbach's Avatar
    jsternbach no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23DFE188
    Posts
    144

    Re: New 8320 Worked Great Until Yesterday

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ possibly could this glitch be from anything you could have installed on your bb? I have not had any difficulty with my volume, hope it gets resolved.

  7. #7
    jeffmthomas's Avatar
    jeffmthomas no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8

    Re: New 8320 Worked Great Until Yesterday

    turned out there was a short in the 3.5mm jack. The phone only works if there is a blank jack plugged into it. T-Mobile is shipping me a replacment phone as soon as they get more in stock.
    Last edited by jeffmthomas; 10-11-2007 at 08:34 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •