Results 1 to 11 of 11

i'm using a blackberry curve 8320 (t mobile). it was working perfectly until about 2 ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    marsha_cfh's Avatar
    marsha_cfh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    248AFB14
    Posts
    5

    need help!

    Advertisement



    i'm using a blackberry curve 8320 (t mobile). it was working perfectly until about 2 weeks after i bought it, the blackberry started to get really slow and shows the loading hourglass. it makes the battery runs out, so i have to charge my BB twice a day.
    my friend told me to upgrade my BB to the os 4.5, so i upgraded my bb from os 4.2 to os 4.5. it went back to normal, but 2 days ago it started getting slow again and keep showing the loading hourglass in every 2 seconds. the battery runs out and i don't receive any email notification. i have deleted all the themes and messages that i got on my bb. i also tried to pull the battery out. but it didn't help.
    i really don't know what to do with my bb, need help!!

  2. #2
    li2327's Avatar
    li2327 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    30D2E555
    Posts
    1,502
    What 3rd party apps have you downloaded. One of those could be the problem. Also try removing all apps that you don't need. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    marsha_cfh's Avatar
    marsha_cfh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    248AFB14
    Posts
    5
    i only downloaded the yahoo messenger, windows live messenger and maxmem.

  4. #4
    twistedwrench's Avatar
    twistedwrench no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    2481b1ea
    Posts
    7
    What is your free file?

    under Options->Status
    Last edited by Lavagirl; 09-21-2008 at 12:08 AM.

  5. #5
    marsha_cfh's Avatar
    marsha_cfh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    248AFB14
    Posts
    5
    file free 23386556 bytes

  6. #6
    twistedwrench's Avatar
    twistedwrench no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    2481b1ea
    Posts
    7
    Well then the free file is not the issue... Try eliminating the downloaded programs for two weeks and see what happens. As a last resort, try replacing the batt. I have encountered a couple bad new ones.
    Hope that helps

  7. #7
    marsha_cfh's Avatar
    marsha_cfh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    248AFB14
    Posts
    5
    What if I resets my BB? ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Which 4.5 OS did you upgrade to? An official release or beta?
    Your profile doesn't tell us about your device details, etc. If you could fill that
    information in, it would be much easier for us to help you.

    From what I've heard so far though, it's sounding like a possible wipe and OS reinstall may be needed.

  9. #9
    wyy183's Avatar
    wyy183 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    24AAA616
    Posts
    143
    I ran in to this a while back with mine... I finally concluded that there was a web site that I was visiting that was causing the issue. After I would reset my 8320, all would be fine until I hit that web site again, then it would start all over again. I think it was a run-away javascript or something. I'd you don't know, instead of doing a battery pull to reset your BB, you can hit ALT-Right Shift-DEL to reset it.

    David

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    Quote Originally Posted by wyy183 View Post
    I ran in to this a while back with mine... I finally concluded that there was a web site that I was visiting that was causing the issue. After I would reset my 8320, all would be fine until I hit that web site again, then it would start all over again. I think it was a run-away javascript or something. I'd you don't know, instead of doing a battery pull to reset your BB, you can hit ALT-Right Shift-DEL to reset it.

    David

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    i enabled javascript and it did that to me to. So i just turned javascript off and no problems on the same page.
    Blazen2000-bb4life

  11. #11
    marsha_cfh's Avatar
    marsha_cfh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    248AFB14
    Posts
    5
    i don't know which 4.5 OS that i have upgraded. i tried to check which OS that i'm using, but when i enter the about (options) there were no response. so i don't what which OS that i'm using.
    so what can i do to reinstall the OS?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •