Results 1 to 8 of 8

I just upgraded to 4.5 and now my media card is saying that it has ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    thasweetone27's Avatar
    thasweetone27 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    askme; )
    Posts
    72

    my media card

    Advertisement



    I just upgraded to 4.5 and now my media card is saying that it has an error. What do I do? Oh and I backed everything up before I upgraded and my music is gone too
    bebe

  2. #2
    Ridicule's Avatar
    Ridicule no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    307
    Relax, your media card should be fine (the install/upgrade won't touch it).
    btw...did you get one of those usb dongles to use with it? (so you can use it like a thumb drive?) (might be a good idea to back it up - if for some reason the device wants to put a new format on it).

  3. #3
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Reformat the card ot get it going. Options > Media Card> Menu button > Format.

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.69 OS Beta!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    Ridicule's Avatar
    Ridicule no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    307
    I'm guessing by backing up, you just used DM to backup? (that doesn't back up the media card).
    If you format the media card, you lose everything on it (reseating the card or trying it in a media card reader / usb stick might allow you to backup the data on it).

  5. #5
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    He already lost his music, so you might as well start over. Do the format to get rid of the error.

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.69 OS Beta!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    Ridicule's Avatar
    Ridicule no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    307
    Just because the media card is reporting an error does not mean that it's hosed.
    Often times reseating it will rectify the problem.

  7. #7
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    True, but just incase.

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.69 OS Beta!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    thasweetone27's Avatar
    thasweetone27 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    askme; )
    Posts
    72
    wow u guys rock!!! thanks sooooooooooooooooo much!!!!
    bebe

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •