Results 1 to 6 of 6

hello, I am know to this forum, I read something that helped me fix a ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    oliver123's Avatar
    oliver123 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    5

    my contacts are not in the address book

    Advertisement



    hello,

    I am know to this forum, I read something that helped me fix a small issue so I decided to join and send a message.

    I transferred my address book from my 8700g to my 8300. now it will not show the addresses. I know that they are there somewhere because when people call, I see their stored names show up on the caller ID. However, when I get into the address book, there is nothing there. Please do help.

    thanks

  2. #2
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ Check to see if you accidentally clicked one of the filters to hide the contacts. Click Menu and Filters while in the address book and see if any have been checked off. If so, clear the marks and the contacts should show up.

  3. #3
    iruiz's Avatar
    iruiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    58
    I was having the same problem yesterday so I went to the Sprint store. The guy told me to go into contacts>menu>filter and make sure that personal and business are unchecked. Then when you back out of there they should show up. Mine showed up after that. Hope that helps.
    Last edited by iruiz; 04-30-2008 at 05:45 PM.
    ISABEL

  4. #4
    oliver123's Avatar
    oliver123 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    5
    you guys are the best. Many Many thanks. I fixed that and my day is great now.

    Well there is one more thing. I used to type just the letters of a name, and it brought up the names and numbers and I see a preview of the number I want to dial. now it does not do that. does any one know how to fix that? Isabel, nice smile, keep smiling

  5. #5
    iruiz's Avatar
    iruiz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    58
    Thank you oliver123, your too kind. I don't know why it isnt searching for the numbers when you type in a letter mine never did that. Im sure somebody else will know though, good luck.
    ISABEL

  6. #6
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Quote Originally Posted by oliver123 View Post
    you guys are the best. Many Many thanks. I fixed that and my day is great now.

    Well there is one more thing. I used to type just the letters of a name, and it brought up the names and numbers and I see a preview of the number I want to dial. now it does not do that. does any one know how to fix that? Isabel, nice smile, keep smiling
    It depends if you turned off dial from home screen then you are able to use the key shortcuts. What is it doing now wheb you're typing in the name?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •