Results 1 to 8 of 8

I just got done upgrading os to 4.5.0.52, and now whenever I do a soft ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    deljustdel's Avatar
    deljustdel no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    47

    My App settings don't stay after soft reset

    Advertisement



    I just got done upgrading os to 4.5.0.52, and now whenever I do a soft reset the order of my apps in the home screen go back to the default I'm currently using the today plus theme, but it happens on all the themes I use, also all the app icons I hide come back after the reset anyone have any ideas

  2. #2
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119
    Same on my 8320. I have not found a fix as of yet

  3. #3
    drewryan's Avatar
    drewryan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    I have an 8310 also with.52. I have only run into that problem with the verizon theme. Have no idea why. I thought it was because it was a cdma theme in gsm, but ?? But happening on all your themes? That's a wierd one
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119
    I am using the today plus and tried the stock Tmo and all the others with the same results Keep getting two Tzone Icons that keep coming back

  5. #5
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    It's a common issue in some versions of 4.5....I don't think there's a fix other than downgrading or finding a different 4.5 version....you'll have to search around the 4.5 discussion threads and see which ones don't do that...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    It's a common issue in some versions of 4.5....I don't think there's a fix other than downgrading or finding a different 4.5 version....you'll have to search around the 4.5 discussion threads and see which ones don't do that...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I got the Orange "official" release from Rim. It is my only issue with 4.5 so I will put up wit it until ( if ) T-Mo releases 4.5

  7. #7
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I think it still has bugs and that's why it hasn't been released by many carriers yet....."Official" US carriers release is what I will be waiting for......and since I'm waiting for a CDMA version....I'll be waiting a long while LOL.....

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    deljustdel's Avatar
    deljustdel no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    47
    I guess I'm glad I'm not the only one I thought I did somrthing wrong, I also lost all my saved articals on VIIGO
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •