Results 1 to 9 of 9

Hai there, I am new to Blackberry and this forum, i have bb 8310 unlocked, ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    dsizz's Avatar
    dsizz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    My 8310 not prompting mass storage mode !

    Advertisement



    Hai there,

    I am new to Blackberry and this forum, i have bb 8310 unlocked, the problem is that whenever i connect my phone it is not detecting mass storage mode (before unlocking it was working fine my phone was unlocked using some software), i have already done the following settings :-

    Media card support : on
    Mass Storage Mode Support : on
    Auto Enable Mass Storage Mode When Connected: Yes
    Also tried formatting MC from the BB itself
    Tried old and new versions of Desktop Manager
    Tried both Device OS 4.2 and 4.5
    Tried different USB cables and ports

    My Laptop OS is VISTA Ultimate

    Pls guys help me out of it, then only i can install new applications and multimedia stuffs:cry:

  2. #2
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    Wow, I'm not sure if it's the version of Vista you're using or what. Maybe give the following thread a try and see what happens...It looks like it resolves mass storage issues after unlocking a device.

    http://forums.pinstack.com/f61/mass_storage_issues_heres_the_fix-96938/

  3. #3
    requiemX55's Avatar
    requiemX55 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    246F1671
    Posts
    37
    My Curve is doing the same thing. Ive tried all the same things you have no luck.

  4. #4
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    If you mean the the pc won't recognize the sd card in ur bb then follow the link MotoUp posted. It works fast. Thanks Moto
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    Quote Originally Posted by Safiy View Post
    If you mean the the pc won't recognize the sd card in ur bb then follow the link MotoUp posted. It works fast. Thanks Moto
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Most welcome. Glad it worked.

  6. #6
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Lol its my thread definitely works. A big thanks for pointing people to it.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    Oh yeah, oops! I forgot.

  8. #8
    grande007's Avatar
    grande007 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Did you try to set the "Auto Enable Mass Storage Mode When Connected" option to "Prompt"? Then when you plug in your phone your phone should ask you if you want to enable mass storage mode. Then click yes and it should show up on your computer.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    meddie's Avatar
    meddie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Safiy, what to do in the case of this problem occurring on a mac? the .exe file obviously won't work. THANKS!

    -meddie

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •