Results 1 to 9 of 9

Does anyone have issues with the website after upgradeing to T-Mobiles OS 4.5? Just curious... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    jaychym's Avatar
    jaychym no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    23

    mobile.blackberry.com

    Advertisement



    Does anyone have issues with the website after upgradeing to T-Mobiles OS 4.5? Just curious

  2. #2
    moses2628's Avatar
    moses2628 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,946
    I did, because I had Pinstack as my webpage, and had mobile.blackberry.com as a bookmark. Everytime I selected it, it took me to this site that had a bunch of literature about BlackBerry. But if you go to bookmarks, links, there is a BlackBerry HELP! link, select that, and it should work.

  3. #3
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    What types of problems are you having?

  4. #4
    jaychym's Avatar
    jaychym no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by moses2628 View Post
    I did, because I had Pinstack as my webpage, and had mobile.blackberry.com as a bookmark. Everytime I selected it, it took me to this site that had a bunch of literature about BlackBerry. But if you go to bookmarks, links, there is a BlackBerry HELP! link, select that, and it should work.
    That problem lol...

  5. #5
    BCollins521's Avatar
    BCollins521 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    15
    I haven't had a chance to load the TMo 4.5 on my 8320 but I haven't had any problems with the 4.5.0.81 that I'm running

    via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    extraducksauce's Avatar
    extraducksauce no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    55
    i can't access the page via wifi. lame.

  7. #7
    li2327's Avatar
    li2327 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    30D2E555
    Posts
    1,502
    Everything is working fine for me so far. I haven't tried wifi though. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    dpm1057's Avatar
    dpm1057 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    24235A05
    Posts
    4
    Hi, I had a similar problem with my 8320 after upgrading to 4.5. When you can't access a page, check your options from within the browser. I found I only had T-mobile zones and hotspots.

    The fix that worked for me was to close the browser, go to Options from the main screen,then Advanced Options and Browser. Set the first 2 browser configuration settings to "Internet Browser". Save and close.

    I can't remember if a restart was required, but I have had no issues since.

    I hope this helps.


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    magellan0547's Avatar
    magellan0547 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    242E7D27
    Posts
    770
    ya you'll most likely have to restart...seems that those particular settings are always reset when you do an OS update for some reason...probably the piece of coding that took t-mo so long to write before they finally got out a release of 4.5...but i digress...do as dpm1057 says and do a battery pull...all should be good once restarted...good luck and let us know what happens

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •