Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

I had the same problems whenever I tried sending MMS as well. When I called ... BlackBerry Curve forum

  1. #31
    XP0S3D's Avatar
    XP0S3D no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7

    Re: MMS not working on my 8320!! Getting ANNOYED!

    Advertisement



    I had the same problems whenever I tried sending MMS as well. When I called CS, they told me to go on My T-Mobile to check up on things. I re-sent my service books and it was fine. I was told to check if the 8320 was selected as my phone (it was some older model selected) and it wasn't so I changed it to the 8320. Then my MMS worked fine after that.

    A couple of hours later, when I tried sending MMS to a friend of mine (thinking that it was working fine), it showed me that red "X" once again. Frustrated, I logged on My T-Mobile and saw that the phone selected once again wasn't the 8320.

    So I'm guessing if everything else fails, you'd have to log on My T-Mobile and change the phone. As frustrating as it sounds, that's the only way I could have MMS to work.

  2. #32
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: MMS not working on my 8320!! Getting ANNOYED!

    Try this, I know its on a Blackberry Pearl but it might be some error of the same sort, I also have T-Mobile service.

    Search under The pearl forum unfer MMS FIX!!!

  3. #33
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: MMS not working on my 8320!! Getting ANNOYED!

    Quote Originally Posted by nietotim View Post
    Try this, I know its on a Blackberry Pearl but it might be some error of the same sort, I also have T-Mobile service.

    Search under The pearl forum unfer MMS FIX!!!
    Since you are not able to post URL's yet, I'll help ya with that thread.
    Note: I cannot vouch for this working or not. http://blackberryforums.pinstack.com...s_working.html
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  4. #34
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: MMS not working on my 8320!! Getting ANNOYED!

    Quote Originally Posted by cliffr39 View Post
    Since you are not able to post URL's yet, I'll help ya with that thread.
    Note: I cannot vouch for this working or not.
    Thanks So Much, I hope it does work!

  5. #35
    spurfan's Avatar
    spurfan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6

    Re: MMS not working on my 8320!! Getting ANNOYED!

    Bone, how old is your SIM card? Is it a Cingular or at&t 3G SIM card? If it is an old SIM this also could be the issue. You would need to purchase one of the "new" at&t SIM cards that have the fireball 3G on it (EVEN if you do not have 3G in your area) and swap outyour sim cards. This may fix the issue.

  6. #36
    tdawg's Avatar
    tdawg no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    241F06A2
    Posts
    544

    Re: MMS not working on my 8320!! Getting ANNOYED!

    Quote Originally Posted by blackninja View Post
    you'll laugh, but when I had MMS prob with Curve after doing the service book delete, resend, etc. is I went online to tmobile.com and inside I found it had the wrong phone selected for me. It was some old 7 series. Once I changed it back to Curve, within minutes everything was working properly again.
    this keeps happening as well. Everytime I sign on. Its a 7100 and i have to change it back
    BB8900 is mine!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •