Results 1 to 5 of 5

Ok Guys I need help! the vids on my media card are showing when I ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    csxspecialagent's Avatar
    csxspecialagent no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27

    Missing videos on Media card

    Advertisement



    Ok Guys I need help! the vids on my media card are showing when I link my BB to the computer, but when I unhook it they are missing in the videos file. I have already done a battery pull, and still the same. where did they go? There is still 1/2 a gig left on the 1 gig card. I have added different types of video ie 3gp,wma,avi it will not show anything.

  2. #2
    csxspecialagent's Avatar
    csxspecialagent no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27

    Re: Missing videos on Media card

    As an update I added a new file to the media card called videos 2 and went to it through explore. The vids are there. The still will not show in the 1st file.

  3. #3
    NYNWYR's Avatar
    NYNWYR no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    41

    Re: Missing videos on Media card

    did you try dragging and dropping them in the first file?

  4. #4
    csxspecialagent's Avatar
    csxspecialagent no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27

    Re: Missing videos on Media card

    They are still there when you hook up to the computer.

  5. #5
    NYNWYR's Avatar
    NYNWYR no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    41

    Re: Missing videos on Media card

    I don't know wish I could help but I can't get a vision of what you are doing exactly.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •