Results 1 to 11 of 11

I just wondered if people having problems such as rebooting would check on the box ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    sinkers's Avatar
    sinkers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    242

    Mexico or Canada

    Advertisement



    I just wondered if people having problems such as rebooting would check on the box to see where their Curve was manufactured, to see if there is a common manufacturing location.

    My Curve has been perfect from day 1 and was manufactured in Canada
    -----------------------------------------------------------
    OS upgrades are phone dependent NOT carrier dependent

  2. #2
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331

    Re: Mexico or Canada

    No unplanned reboots, I ordered my 8300 first day, made in Canada.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063

    Re: Mexico or Canada

    ~via BB (wap.pinstack.com)~my 8700 is made in mexico and I haven't had any trouble with it.

    We all know out a thousand device 100 of them could be defective, their not perfect. Those people who got the defective once are just unfortunate.

  4. #4
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Mexico or Canada

    mexico here
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  5. #5
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273

    Re: Mexico or Canada

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Canada and no big issues... Nothing manufacturing related anyway

  6. #6
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Mexico or Canada

    My first one was Mexico and had the resetting issue but the trackball push felt better. Now have one made in Canada and no issues yet.

  7. #7
    funeralizer's Avatar
    funeralizer no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2404B872
    Posts
    12

    Re: Mexico or Canada

    Mexico here so far perfect!

  8. #8
    gruv15's Avatar
    gruv15 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2404AE69
    Posts
    185

    Re: Mexico or Canada

    Canada over here.
    Gruv15
    "Somethings wrong with my phone!!!"
    "Of course there is, it's not a BlackBerry!!!"

  9. #9
    rovermama's Avatar
    rovermama no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    46

    Re: Mexico or Canada

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Both of my BBs were manufactured in Mexico.

  10. #10
    just looking's Avatar
    just looking no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    19

    Re: Mexico or Canada

    Canada and no issues that I haven't worked out easily.

    (no longer) Just Looking

  11. #11
    GadgetGeek3360's Avatar
    GadgetGeek3360 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1

    Re: Mexico or Canada

    Canada here.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •