Results 1 to 12 of 12

Hello there... okay everytime i turn my Curve off and on i get the following ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Media Card Error...

    Advertisement



    Hello there...

    okay everytime i turn my Curve off and on i get the following error messge:

    A Media Card has been inserted that contains encrypted content which will be unaccessible by this device.

    Has anyone else had this?
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Blukrystlz
    Hello there...

    okay everytime i turn my Curve off and on i get the following error messge:

    A Media Card has been inserted that contains encrypted content which will be unaccessible by this device.

    Has anyone else had this?
    Go into options, security options, general settings, content protection, make sure it is disabled.

  3. #3
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    Go into options, security options, general settings, content protection, make sure it is disabled.
    yes it is disabled.
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Blukrystlz
    yes it is disabled.
    what phone did you have the card in prior to this one? If it has not been in another phone 1) prior to using the card did you format it? 2) has content protection ever been on?

  5. #5
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Re: Media Card Error...

    it was in my pearl, all my stuff is on there so it works. i dont think content protection was on it.
    but i did notice with one of my ringtones, when i got to play it it chimes.
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


  6. #6
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Blukrystlz
    it was in my pearl, all my stuff is on there so it works. i dont think content protection was on it.
    but i did notice with one of my ringtones, when i got to play it it chimes.
    Grab one of the pictures that is on the media card and check the properties. See if it ends with jpg.xxx or something like that.

  7. #7
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    Grab one of the pictures that is on the media card and check the properties. See if it ends with jpg.xxx or something like that.
    they all end with .jpg
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


  8. #8
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Re: Media Card Error...

    that one ringtone i had ends .mp3.rem
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


  9. #9
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Blukrystlz
    that one ringtone i had ends .mp3.rem
    that's the problem. that file is encrypted. See if there are others that end like that. Ie JPG>XXX, MP3.XXX, 3gp.xxx.

  10. #10
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Re: Media Card Error...

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    that's the problem. that file is encrypted. See if there are others that end like that. Ie JPG>XXX, MP3.XXX, 3gp.xxx.
    that is the the only one i see so far..
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


  11. #11
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Media Card Error...

    Get rid of it or move from the card to the pc and see if that takes care of it. It should.

  12. #12
    Blukrystlz's Avatar
    Blukrystlz no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Askme4it
    Posts
    5,250

    Re: Media Card Error...

    guess ill have to wait to go home, i cant delete it off the card.
    Thank you so much!
    ~Blu~




    Blukrystlz@pinstack.com


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •