Results 1 to 11 of 11

So I just got my new Curve I used to have a Pearl and I ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257

    Question Media Card

    Advertisement



    So I just got my new Curve I used to have a Pearl and I have a 2g memory card when I would put it in my Pearl and goto media it would say media card device memory or preloaded memory does the Curve not do this or am I doing something wrong

  2. #2
    daveyboi's Avatar
    daveyboi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    188
    u can check the media card memory by going to Options>Media Card
    Proud owner of a 8700g and a 8320

  3. #3
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Check your settings OPTIONS - MEDIA CARD
    make sure that media card support is enabled / turned on
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  4. #4
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    everything is turned on and I set my camera to save to media card when saving pictures im just not getting the media card option when I go into my media

  5. #5
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Are you connected to your desktop by any chance?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  6. #6
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Quote Originally Posted by GaryF View Post
    Are you connected to your desktop by any chance?
    Bingo! your media card wont show up if your connected, I downloaded some vids yesterday, and went to check them while I was still hooked to the PC and they werent there. I had forgotten that they wont show up while still connected

  7. #7
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    No im not connected to the PC I just pu t the card in and its not working but it works just fine on my Pearl

  8. #8
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    I would suggest you use the pearl and copy all of your media to your desktop, then allow the curve to re-format the card.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  9. #9
    yozpalang's Avatar
    yozpalang no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    242
    When you are connected to the pc and enable the mass storage you can access your media card form your phone ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    yozpalang's Avatar
    yozpalang no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    242
    Well I did the same thing a had a 8100 and I got my curve the only thing is curve puts the song in 3 diferrent folder allsong albums and artists maybe something wrong with the phone ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    jusprit's Avatar
    jusprit no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    14
    you have to format your card in order to use it in curve.
    save everything u have on your memory card and then format it and that will do.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •