Results 1 to 6 of 6

My phone has had a UMA signal sice i bought it. Worked great. As of ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    daytondb's Avatar
    daytondb no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    241BDB4A
    Posts
    43

    Lost UMA

    Advertisement



    My phone has had a UMA signal sice i bought it. Worked great. As of yesterday it has not been showing on my phone all I have is EDGE. It recognizes that their is a WIFI signal. I have tried battery pull, wiped my BBerry, have sent service books, and registered. It will show UMA once in a while (after battery pull or just will show up or for no reason) but then will disappear after a few minutes. Any solutions? I do have the most current OS.

  2. #2
    daytondb's Avatar
    daytondb no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    241BDB4A
    Posts
    43

    Re: Lost UMA

    Oh, and I do have it set for WIFI preferred.

  3. #3
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119

    Re: Lost UMA

    Quote Originally Posted by daytondb View Post
    My phone has had a UMA signal sice i bought it. Worked great. As of yesterday it has not been showing on my phone all I have is EDGE. It recognizes that their is a WIFI signal. I have tried battery pull, wiped my BBerry, have sent service books, and registered. It will show UMA once in a while (after battery pull or just will show up or for no reason) but then will disappear after a few minutes. Any solutions? I do have the most current OS.

    Try a router Power cycle ..

  4. #4
    daytondb's Avatar
    daytondb no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    241BDB4A
    Posts
    43

    Re: Lost UMA

    Tried it. So far so good. Your a genius!

  5. #5
    daytondb's Avatar
    daytondb no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    241BDB4A
    Posts
    43

    Re: Lost UMA

    Thanks again tiger123sw. WIFI is working perfect. Its even faster than before when browsing.

  6. #6
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119

    Re: Lost UMA

    I am happy everything is working well for you now !

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •