Results 1 to 6 of 6

on my 8320 with TMO and Comcast. all emails go to my outlook 2007 inbox ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    terrapin's Avatar
    terrapin no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    989

    Question Just not getting emails...

    Advertisement



    on my 8320 with TMO and Comcast. all emails go to my outlook 2007 inbox perfectly - over an hour and there are over 10 unread emails that have never made it to my bberry. I am using OS 4.2....180 - Any suggestions or ideas please?

  2. #2
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Is this still related to the WIFI related thread you posted here?
    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=81102

  3. #3
    terrapin's Avatar
    terrapin no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    989
    Not really

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    When in Outlook go to Tools>Account Settings. Go into the e-mail account(s) you have set up through Outlook>More Settings and go to the Advanced tab. Look down at the bottom where it says Delivery and make sure you are leaving a copy of the messages on the server for at least one day.

  5. #5
    jwarnoc's Avatar
    jwarnoc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    305753FF
    Posts
    55
    RIM has a maintenance outage scheduled for tonight, noted here.

    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=80719

    That might have something to do with it.

  6. #6
    terrapin's Avatar
    terrapin no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    989
    I will wait it out...thanks

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •