Results 1 to 7 of 7

So I just got my curve today and I guess the problem I am having ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    gatechfireblade's Avatar
    gatechfireblade no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    192

    Just got a curve and I think there is a problem

    Advertisement



    So I just got my curve today and I guess the problem I am having is that when I press tje scroll wheel, the back button, or the end button, the lcd looks kinda like its being pressed in on the bottom left of the screen. Anyone else habe this problem or am I the only one? Thanks!

  2. #2
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352

    Re: Just got a curve and I think there is a problem

    you may have a defective or used device. i would bring it back to where you got it and have them give you a new one. where did you buy it? ive never had or heard of anyone having this problem. is it brand new?

  3. #3
    gatechfireblade's Avatar
    gatechfireblade no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    192

    Re: Just got a curve and I think there is a problem

    I bought it from cingular over the phone. I guess I will take it to the cingular store and see what.they say about replacing it.

  4. #4
    VZDubtk's Avatar
    VZDubtk no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,436

    Re: Just got a curve and I think there is a problem

    ~via BB (wap.pinstack.com)~they should replace it. Its a even exchange so there shouldn't be a problem

  5. #5
    aacurve's Avatar
    aacurve no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26

    Re: Just got a curve and I think there is a problem

    I got my curve about 2 weeks ago and noticed the same thing. On mine slightly above the back key there is a hotspot on the lcd when I press the back key or press the trackball. I don't notice it much when the screen is white but really notice it when the screen has a black background (ie media application). I was going to go back to the store to see if the demo model did this but I would really hate to have to deal with setting up a new curve.

    -aacurve

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    gatechfireblade's Avatar
    gatechfireblade no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    192

    Re: Just got a curve and I think there is a problem

    My friend has a curve also and his doesn't do this... So I am pretty sure the demo model won't.

  7. #7
    Emmc's Avatar
    Emmc no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,135

    Re: Just got a curve and I think there is a problem

    I'd bring it back to an AT&T store. Make sure they're not an autorized reseller but an AT&T store. They seem to have more options and flexabilty when it comes to issues with equipment

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •